puteri telepatice

Semne că ai puteri telepatice și cum le poți folosi


Puterile telepatice nu există doar în filme, ele sunt reale!

Anul trecut, am citit un studiu prin care se demonstra că există comunicare între mințile oamenilor și că telepatia este reală. În timp ce citeam, mă întrebam oare de ce nu ne folosim de această super putere, după care am realizat cât de greu este să pătrunzi într-un spațiu care îți permite să implementezi puteri telepatice.

Poate că oamenii neagă acest proces, deoarece nu există sufieciente dovezi care să îl susțină și încă îl consideră taboo. Îți spun sigur, cel de-al treilea ochi există în fiecare dintre noi și dacă vrei să fructifici acest dar, îți recomand să citești articolul de azi!

Vei ști din semne, când ești gata să accepți puterile telepatice

Atunci când oamenii sunt întrebați ce super putere și-ar dori să aibă, abilitatea de a citi gânduri vine pe locul doi, imediat după capacitatea de a zbura.

Iată 6 semne că ai puteri telepatice:

1. Începi să visezi mai mult, iar visurile devin reale

În ultimul timp începusem să visez și visam astfel încât detaliile păreau atât de reale că începusem să îmi adresez întrebări. Să am oare puteri supranaturale? Culmea este că acele detalii le regăseam și în viața de zi cu zi. Ei da, cel de-al treilea ochi își făcea simțită prezența, în viața mea. Așa că îți recomand să ai grijă și să fii vigilent la lucrurile mici. Ține un jurnal și află ce vor ele să îți transmită.

2. Stare generală proastă

Creșterea nivelului de energie pură, poate provoca schimbări chimice, la nivelul organismului. În Sanscrită, acest proces este numit purificare. De fapt, organismul se pregătește să utilizeze abilitățile cu care nu este familiarizat.

Nu spun că trebuie să ignori aceste simptome, poate fi vorba de o boală, dar dacă ai scos din calcul această variantă, poți lua în considerare capacitățile telepatice.

3. Dureri continue de cap

Ți s-a întâmplat să ai dureri de cap tot mai dese, în utlima vreme? Este posibil să se datorexe influxului de energie. Durerea este asemănătoare migrenei. Pune-ți picioarele într-un lighean cu apă și îți vei intensifica energiile.

De asemenea, poți folosi uleiuri esențiale atât pentru a scăpa de durerile de cap, cât și pentru a intensifica energiile.

4. Îți schimbi cercul de prieteni

Atunci când începi să resimți puterile telepatice, nu vei mai simți atât de des energii negative. Dacă te afli într-un cerc cu oameni negativiști sau răutăcioși, te vei sustrage imediat.
Vei avea nevoie de oameni pozitivi, energici și relaxați. Energia ta și cea a lor se vor sincroniza, iar minunile încep să apară.

5. Îți vei schimba prioritățile

Atunci când dobândești puterile telepatice, lucrurile care păreau importante, în urmă cu ceva timp, vor deveni nesemnificative și le vei înlocui cu altele. Vei vedea lumea dintr-un alt sceptru.
Astfel și Universul va contribui, aducându-te în locurile unde trebuie să te afli, împreună cu oamenii potriviți.

Ai experimentat acest tip de schimbări în utlimul timp? Dacă da, pregătește-te de evoluție!

6. Crește nivelul empatic

Este posibil ca primul semn de telepatie să îl regăsești în starea de empatie. Atunci când ești empatic, poți să simți ceea ce simt și cei din jur și astfel vei absorbi emoții de la cei din jur.

Este foarte bine să ai puteri telepatice, nu trebuie să îți fie frică!

Atunci când începi să ai simptome ale telepatiei, nu trebuie să intri în panică, ci să dai frâu liber schimbărilor. Astfel vei vedea mai bine cu cel de-al treilea ochi.

Cu doar câteva schimbări, în viața de zi cu zi, poți dobândi puteri telepatice: folosește uleiuri aromatice, poartă după tine cristale sau meditează! Aceștia sunt primii pași! De asemeena, dacă vei avea un nivel crescut de Vitamina D ești cu un pas mai aproape de super puterea ta!

Încearcă și tu, vei avea doar de câștigat!


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns