Nu este o relație bună

Semnele care arată că aveți o relație distructivă


Aveți impresia că ați găsit bărbatul visurilor, însă acesta se dovedește a fi exact contrariul? Nu stați pe gânduri și spuneți stop acestei relații toxice. Iată care sunt semnele că aveți o relație distructivă.

Vă insultă!

De când sunteți împreună, nu vă mai vedeți cu prietenii? Și nu pentru că nu ați reuși să vă faceți timp, ci pentru că, pur și simplu domnul nu vă lasă? Trebuie să înțelegeți că nimeni nu e stăpân pe viața dumneavoastră.

Mai mult decât atât, oricine are dreptul la intimitate. Mai mult, orice cuvânt al lui are scopul de a vă jigni, chiar dacă îl spune chipurile, în glumă. Acesta este un comportament care nu trebuie să fie acceptat de nici o femeie. Nu odată ați fost învinuită de insuccesele sale.

Adevărul este cu totul altul: stați lângă un frustrate și, sincer, nu aveți nevoie de așa ceva. Niciodată, o femeie nu trebuie să stea cu un bărbat bețiv, violet sau drogat. Dacă aveți așa ceva acasă, scăpați de el! Mai mult de atât, un bărbat trebuie să inspire siguranță, niciodată frică.

Vă tratează ca pe o sclavă? E un alt motiv pentru care trebuie să vă îndepărtați cât mai repede posibil. Fugiți cât mai repede și de bărbatul gelos, pentru că vă poate face rău când vă e lumea mai dragă.

Felicia Iederă


About the author

Pîrvan Alexandra

View all posts