Geanta reginei angliei

Semnele secrete pe care Regina Angliei le face cu ajutorul genții!


Regina este rar văzută în public fără geantă. Intrând în anumite situații sociale, știi că trebuie să fii pregătit.

Te îmbraci într-un fel, te asiguri că respirația este mereu proaspătă și ai un plan de rezervă, în cazul în care vrei să îți iei la revedere mai devreme.

Cei mai mulți dintre noi ne scuzăm politicos, primim un “apel de urgență” fals sau ne simțim brusc dintr-o dată.

Știți cine mai are un astfel de plan?

Regina Angliei! Fără glumă. Sau ce, nu crezi că are nevoie de unul?

Erele au implicat mereu semnale clandestine, dar odată ce ai învățat cum o face regina Angliei, ai putea dori să copiezi mișcările ei.

Geanta Reginei Angliei poartă semnale speciale!

Potrivit lui Hugo Vickers, un istoric regal, „este un motiv de îngrijorare să vezi că regina îşi schimbă geanta, de pe o mână pe alta, în timpul unei conversaţii.” Este vorba despre un semnal trimis personalului său, şi anume că doreşte să încheie conversaţia, adaugă el.

Atunci când pune poşeta pe masă, înseamnă că vrea ca întâlnirea să se încheie în următoarele cinci minute. În schimb, dacă aşează poşeta pe jos, înseamnă că nu se bucură de întâlnire şi că trebuie să fie „salvată“.

Totuşi, cel mai important semnal transmis de regină nu este cu ajutorul poşetei, ci al inelului de căsătorie.

Atunci când îl întoarce cu piatra spre palmă înseamnă că trebuie să fie salvată cu orice preţ, a explicat Vickers. Din poşeta suveranei nu lipsesc bomboanele de mentă, un stilou, o oglinjoară, un ruj de buze, un pachet de şerveţele şi o pereche de ochelari pentru citit, precum şi un cârlig de care îşi poate atârna oriunde geanta.


About the author

Pîrvan Alexandra

View all posts