Semnele unui bărbat slab: cum se folosește de lacrimile și fricile tale


Un bărbat matur și puternic, pentru a se simți bine, nu are nevoie de lacrimile, durerea și fricile unei femei. Bărbații puternici trăiesc din încrederea în sine.

Bărbatul decide să testeze sentimentele unei femei, puterea iubirii ei, nivelul moralității. Vrea să fie sigur că are alături o femeie demnă. Dar efectul poate fi foarte departe de ceea ce a fost planificat inițial. O femeie demnă înțelege că ea nu are alături un bărbat demn, ci doar un bărbat ridicol și cu cerințe absurde. Toate aceste teste nu sunt decât semne de slăbiciune și neîncredere. De ce unui bărbat îi sunt pe plac fricile și lacrimile unei femei?

1. Un bărbat vede într-un astfel de test un mod de a fi superior femeii
În gândurile sale, o femeie iubitoare se va îngrijora de indiferența lui, va căuta orice modalități de a-și demonstra sentimentele. În așa mod, bărbatul va înțelege că a devenit pentru ea un bărbat important, Dar acest lucru rănește o persoană. Un bărbat adult și puternic, ca să se simtă bine, nu are nevoie de lacrimile unei femei.

Dacă ea nu va aprecia această dragoste a lui, își va căuta dragostea adevărată lângă altcineva. Bărbatul slab se teme să greșească și mereu verifică. El începe să depindă de sentimentele femeiii, mai ales dacă trebuie să manipuleze pentru a obține un dram de fericire.

2. Bărbatul nu înțelege că manipularea lui este destul de evidentă
Gândurile lui sunt pline de planuri viclene de a face o femeie să se îndrăgostească de el, apoi el să privească și să evalueze acțiunile femeii îndrăgostite de el. Doar că această femeie înțelege că totul nu este decât un joc umilitor.
Bărbatul matur nu va avea de ales. Dacă va simți că nu este iubit, el pur și simplu va pleca. Fără remușcări, fără insistență, fără jocuri. Dar va fi mulțumit că femeia își va arăta adevăratele ei sentimente față de el și nu va trebui să sufere.

3. Bărbatul va înțelege că nu totul merge după planul său

El înțelege că nu este important, nu este valoros, nu este necesar, deoarece comportamentul lui este unul infantil, arogant. El înțelege că alături de el are o femeie mândră, inteligentă. Va înțelege că anume el nu a reușit să treacă testul maturității și iubirii.

El nu a știut să aprecieze dragostea, sinceritatea, simplitatea. A fost doar un egoist care a vrut să se joace cu sentimentele altora. Anume el va pierde dragostea și respectul unei femei adevărate.

Sursa: devorbacutine


About the author

Maya O.

View all posts