Semnele zodiacala cu care cel mai probabil vei divorța


Fiecare din semnele zodiacale are o categorie de oameni de care se simt atrase cel mai mult. Chiar dacă această atracție pare corectă la început, la final relația se transformă într-un dezastru. Iată semnele zodiacale de care s-ar putea să te simți atras, însă de care cel mai probabil vei divorța:

Berbec – o mare probabilitate de divorț cu Racul
La început de relație Berbecul se simte pur și simplu înconjurat de vibrațiile de dragoste ale Racului. Dar obiceiul Racului de a rămâne acasă îi limitează Berbecului stilul de viață liber, ceea ce invariabil duce la conflicte.

Taur – o mare probabilitate de divorț de Săgetător
Taurul este prea pământesc ca să se poată descurca cu Săgetătorul rapid, dar și cu un spirit mai liber. Mai devreme sau mai târziu nepăsarea Săgetătorului îl vor înnebuni pe Taur.

Gemeni – o mare probabilitate de divorț de Pești
La început de relație, acest lucru nu va fi prea evident, dar în timp înțelepciunea sarcastică a Gemenilor nu va mai părea la fel de amuzantă pentru Peștii prea sensibili și acest fapt va deveni prea crud pentru ei. Această relație va eșua.

Rac – o mare probabilitate de divorț de Capricorn
Racul este predispus la posesivitate și hipersensibilitate, în timp ce Scorpionul dimpotrivă, poate părea rece, detașat și concentrat exclusiv pe obiectivele personale, dar nu pe relația sa cu Racul. Aceste două semne zodiacale pur și simplu sunt incompatibile.

Leul – o mare probabilitate de divorț de Fecioară
Relația Leului se poate transforma într-o luptă pentru putere. Deși pentru Leu o persoană suficient de bună rămâne doar o persoană suficient de bună, dar faptul că alături are o Fecioară care doar se plânge constant este prea mult pentru Leu.

Fecioară – o mare probabilitate de divorț de Berbec
Fecioarele iubesc când totul în viață este ordonat și eficient. Berbecul, pe de altă parte, este prea impulsiv și spontan pentru a se potrivi cu stabilitatea Fecioarei.

Balanță – o mare probabilitate de divorț de Capricorn
Atât Balanța, cât și Capricornul sunt doi buni manipulatori. Încercările Balanței de a evita manipularea din partea Capricornului va începe să consume prea multă energie. Nu merită.
Scorpion – o mare probabilitate de divorț de Săgetător
Anxietatea și izolarea Săgetătorului sunt prea mult pentru natura Scorpionului. El va începe să dea semne incontestabile de vinovăție în acțiunile sale frivole.

Săgetător – o mare probabilitate de divorț de Rac
Săgetătorul adoră spontaneitatea și călătoriile, iar Racul este cel care preferă să rămână acasă. Mai devreme sau mai târziu, această diferență se va vedea simțită tot mai tare.
Capricorn – o mare probabilitate de divorț de Pești
Capricornul este obișnuit să onoreze tradiția, dar Peștii sunt persoanele care iubesc foarte mult creativitatea. Acest lucru va deveni o amenințare în această relație.

Vărsător – o mare probabilitate de divorț de Leu
Începutul relației dintre Vărsător și Leu va fi plină de o energie acerbă, Dar Leilor le place să domine. În timp, între ei doi va apărea o ruptură care va deveni tot mai mare și mai mare și va duce la divorț.

Pești – o mare probabilitate de divorț de Berbec
Atitudinea grosolană a Berbecului foarte repede se va sătura de natura frivolă a Peștilor.

Sursa: devorbacutine


About the author

Maya O.

View all posts