Semnele zodiacale și riscurile: taurii sunt precauți, berbecii nu știu ce înseamnă frica


Riscul este un test, însă emoțiile apărute de pe urma riscurilor nu sunt chiar pe placul tuturor. Iată legătura dintre semnele zodiacale și riscul pe care și-l asumă acestea:

Berbec
Planeta ta apărătoare este Marte, planeta acțiunilor și curajului. Prin urmare, nu prea știi ce este frica. Fiecare risc pentru tine este un test, care în anumite situații periculoase nu face decât să îți sporească încrederea în sine.

Taur

Mereu tinzi să stai departe de orice riscuri și situații stresante. Cel mai important lucru pentru tine este să te poți bucura de ceea ce iubești, deoarece planeta ta apărătoare este Venus.
Gemeni

Deși îți plac provocările, ești destul de inteligent să anticipezi ce s-ar putea întâmpla dacă te vei arunca cu ochii închiși într-o situație periculoasă. Acest lucru îl datorezi planetei tale – Mercur, planeta logicii.
Rac

În ciuda perseverenței tale, curajul nu poate fi numit punctul tău forte. Atenția este mama înțelepciunii, astfel încât eviți atât acțiunile riscante, precum și pericolele inutile.
Leu
Ești unul dintre cele mai curajoase semne zodiacale. Planeta ta este Soarele, simbolul succesului. Pentru a-ți atinge obiectivele, ești gata să întorci lumea pe dos. Oamenii nu ar trebui să te aibă ca dușman.

Fecioară

Consideri că nu orice risc este necesar, pentru că există și alte modalități de a-ți atinge obiectivele. Ești patronat de Mercur, simbolul inteligenței, așa că eviți cu înțelepciune și atenție toate situațiile periculoase.
Balanță

Crezi că evitarea riscurilor inutile este o alegere inteligentă, decât crearea lor. Nu-ți plac conflictele, disputele și scandalurile, așa că folosești diplomația pentru a evita pericolul.

Scorpion

Planetele puterii și curajului, adică Pluto și Marte, patronează cu tine. Ești persoana care adoră provocările și riscurile. Pericolele sunt anume pentru oameni ca tine.

Săgetător

Deși uneori tinzi să-ți asumi prea multe riscuri, te recuperezi foarte repede de pe urma lor și ești gata să faci față noilor provocări. Nu-ți este frică de schimbări, pentru că tot ce e nou pentru tine sunt doar niște teste.
Capricorn

Nu-ți este frică de pericole, dar eviți riscurile. Crezi că fiecare ar trebui să lupte pentru locul său sub soare, indiferent de potențialele pericole și situații stresante.

Vărsător

Ești patronat de planeta schimbărilor, de aceea ești atât de dornic să te regăsești în situații periculoase și riscante, căci anume aceste te fascinează atât de mult. Dar totuși fii atent, pentru că s-ar putea să nu fii pregătit pentru amenințarea reală.

Pești

Ești favorizat de planeta pasiunii și a înșelăciunii, adică de Neptun. Reacția ta îi va face pe oameni să creadă că ești cel mai curajos și că poți face față oricărui pericol.

Sursa: devorbacutine


About the author

Maya O.

View all posts