semnificatie numar telefon

Semnificația numerologică a numărului tău de telefon!


Oricine folosește numărul de telefon pentru a intra în contact cu alți oameni, dar foarte puțini știu faptul că, potrivit artei numerologice, odată ce îl folosiți, lansați și un semnal care acționează ca un magnet…

Cum vă influențează viața energia mobilului

Ați primit apeluri cu vești bune? Sau ați avut parte de lucruri negative de când folosiți actualul număr de telefon? V-ați gândit că s-ar putea să fie de vină energia telefonului dumneavoastră? Puteți afla semnificația actualului număr de telefon pe care îl aveți astfel: adunați fiecare cifră și veți obține un număr.

De exemplu:

Aveți numarul de telefon 0741123456, adunați 0+7+4+1+1+2+3+4+5+6=33, adunati din nou 3+3 = 6. Acesta este numărul care vă reprezintă!

Acest număr final are o semnificație anume…

Dacă v-a ieșit numărul 1, puteți fii liniștiți, pentru că este un număr foarte bun atât pentru afaceri cât și pentru carieră, dar nu este recomandat celor care vor să-și găsească jumătatea. Vibrația 1 înseamnă singur!

Numărul 2 este indicat celor care vor să-și găsească iubirea și oferă posesorului acestuia diplomație, blândețe, posibilitatea de a face echipă. De asemenea, numărul 2 este destinat celor puternici.

Numărul 3 se recomandă artiștilor, muzicienilor, tinerilor în general întrucât conferă popularitate. De asemenea, numărul 3 ar fi util să fie purtat de o persoană implicate în arta scrisului.

Persoanelor care lucrează la instituții, bănci, firme de avocatură, juriști, companii de stat trebuie li se potrivește numărul 4. De asemenea, se potrivește celor care au o familie mare.

La rândul său, numărul 5 aduce schimbări, dar și spirit de aventură, fiind ideal pentru cei cărora le place călătoria și libertatea. Atenție însă! Acest număr nu este bun pentru persoanele disciplinată și nici pentru cei cu probleme psihice.

Cel mai potrivit număr pentru un bărbat căsătorit este numărul 6, energia acestuia aducând protecție, grijă și întărind legăturile cu familia.

Creat special pentru gânditori este numărul 7, care dă stabilitate și face persoana care îl posedă să facă față oricăror situații pe care I le oferă viața.

Numărul 8 atrage banii ca un magnet și creșterea încrederea partenerilor de afaceri. Numărul are efect pozitiv asupra carierei și a situației financiare.

Cei care muncesc în domeniul acțiunilor caritabile sau sănătății pot alege cu încredere numărul 9. Este unul dintre cele mai norocoase numere, dar nu trebuie folosit de cei care vor să-și crească nivelul financiar.

Felicia Iederă


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns