Semnificațiile culorilor trandafirilor

Semnificațiile culorilor trandafirilor despre care nu știai!


De talie mică sau mijlocie, cu un parfum amețitor, trandafirii se spune că sunt simbolul unei renașteri mistice. Iată ce semnificații au culorile acestora…

Roșul arată că e îndrăgostit de tine

Ați primit trandafiri de la prima întâlnire? Înseamnă că e îndrăgostit lulea de dumneavoastră și că vrea să vă cucerească. Dacă, în schimb, o femeie vă dăruiește trandafiri roșii, aceasta vă poartă un adânc respect.

În ceea ce privește trandafirii galbeni, dacă sunt oferiți de un bărbat reprezintă un mesaj de simpatie și apreciere, dar nimic mai mult. Un singur trandafir dat unei doamne trebuie să vă ducă cu gândul la gelozia partenerului. Chiar și așa, trandafirii galbeni ne face să fim mai optimiști.

Rozul dezvăluie că îți apreciază frumusețea

Un singur trandafir roz este, potrivit specialiștilor, un semn că vrea mai mult de la dumneavoastră decât o simplă prietenie, iar un buchet primit arată că vă apreciază frumusețea și calitățile. Vreți să știți dacă iubitul v-a greșit cu ceva?

Dacă vă va dărui trandafiri albi, înseamnă că își recunoaște greșeala, chiar dacă nu o spune. Chiar dacă sunt mai greu de găsit, trandafirii portocalii denotă faptul că o femeie este admirată și dorită. Cât privește trandafirul albastru, acesta simbolizează misterul și înțelepciunea.

Felicia Iederă


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns