Sfaturile lui Mihail

Sfaturi de preț ale unui psiholog rus, pentru doamne…


Doamnelor, vreți să aveți o viață frumoasă și lipsită de griji? Citiți cu mare atenție sfaturile lui Mihail Labkovskiy, considerat a fi cel mai dur psiholog rus. Nu veți regreta.

ACCEPTAȚI-VĂ AȘA CUM SUNTEȚI

Potrivit acestuia, orice femeie trebuie să se accepte așa cum este și să uite de problemele cotidiene. În altă ordine de idei, orice doamnă care nu se simte confortabil cu un bărbat chiar de la prima întâlnire, trebuie să nu mai continue, pentru că nu va ieși nimic din ceea ce își dorește.

Pe de altă parte, renumitul psiholog le avertizează pe femei că dacă au standarde mult prea înainte ar trebui să se gândească puțin că ceva nu este în regulă cu ele. Întâi trebuie să dai, apoi să să primești.

NU VĂ GÂNDIȚI TOT TIMPUL LA CĂSĂTORIE

Vă doriți să vă întemeiați o familie? Potrivit psihologului, încetați să vă gândiți tot timpul la acest lucru, pentru că nu veți ști cu adevărat ce fel de bărbați vreți și veți greși. Lucrurile bune vin de la sine.

Nu intrați în relații cu bărbați căsătoriți pentru că acesta are o soție acasă și nu veți fi decât eventual, o aventură. Totodată, doamnele trebuie să știe că dacă un bărbat nu vrea să își facă o familie, este momentul să renunțați la el. Niciodată, doamnelor, să nu vă fie frică dacă rămâneți singure pentru că nici un bărbat nu merită! Nu merită să fiți umilă în fața lui.

Felicia Iederă


About the author

Pîrvan Alexandra

View all posts

Lasă un răspuns