Sfaturi despre viata

Sfaturi de viață demne de luat în seamă de la un chirurg renumit!


Unul dintre cei mai mari chirurgi ai vremii, renumitul om de știință, academicianul Nicolai Amosov, persoana care a studiat de-a lungul vieții foarte mult domeniul longevității, a lăsat posterității sfaturi de viață, demne de luat în seamă.

Nu faceți lucruri care nu vă plac…

Vreți să vă asumați responsabilități noi, dar nici cu cele vechi nu sunt făcute în totalitate? Ar fi bine să știți că nu trebuie să faceți lucruri care nu vă plac.

Trebuie să vă cunoașteți valoarea și să nu vă devalorizați ambițiile. Nu e cazul să vă schimbați imaginea…

De asemenea, academicianul Amosov vă învață să nu vă luați după părerea tuturor. Sunt persoane toxice în viața dumneavoastră, care vor încerca de multe ori să vă încurce. Încercați să nu empatizați atât de mult cu ceilalți. Nu este obligația dumneavoastră să-i scoateți din groapă pe ceilalți, fiecare are crucea lui de dus.

Aveți grijă la propria dumneavoastră fericire. Mai ales că atunci când veți avea dumneavoastră probleme, nu va veni nimeni să vă ajute. Iar oamenii inteligenți nu se vor teme niciodată de ceea ce le rezervă viața. Dacă vreți să câștigați ceva în viață, nu vă bazați decât pe dumneavoastră. Unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le faceți este să vă eliberați cât mai repede de trecut.

Felicia Iederă


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *