sfarturi moderne

Sfaturi moderne, pentru a-ți ușura viața


Sfaturi moderne – „Trăim în Era Modernă, iar asta ne ocupă tot timpul”, cam așa ar suna definiția vieții fiecăruia dintre noi, în momentul de față, așa este? Dacă și ție îți este greu să faci față tuturor activităților din viața de zi cu zi sau mânuirii noilor tehnologii, atunci citești articolul potrivit!

Să vedem ce sfaturi ți-am pregătit, pentru a-ți ușura viața!

1. Atunci când faci cumpărături de pe internet, caută în google oferte promoționale sau coduri de discount. On-line poți cumpăra practic orice produs cu o reducere de 25%.

2. Dacă îți este greu să iei o decizie, pur și simplu, aruncă o monedă. Ea nu va decide nimic în numele tău, dar atât timp cât va zbura în aer, tu vei înțelege ce vrei cu adevărat.

3. Dacă nu știi ce cadou să-i oferi iubitei tale, spune-i că deja i-ai cumpărat ceva și propune-i să ghicească ce anume. Cel mai probabil, ea va enumera toate lucrurile pe care și le dorește.

4. Dacă te sună în continuu cineva cu număr ascuns, oprește telefonul. După ce îl vei porni, vei primi notificări despre apelul pierdut și numărul apelantului.

5. Vrei să asculți aceeași melodie pe youtube, fără să apeși de fiecare dată pentru reluare? Scrie cuvântul „replay” între „youtube” și „com”.

6. Dacă ai închis întâmplător fereastra unui browser, apasă combinația de taste CTRL+SCHIFT+T și acesta se va redeschide imediat cu istoria accesărilor.

7. Pentru ca mașina ta să nu poată fi ridicată, pur și simplu, lasă volanul întors într-o parte la maxim. Aceasta nu va putea fi nici împinsă, nici ridicată.

Citește ce cadouri să refuzi și de ce.

8. Dacă în avion ai primit unul dintre locurile din spate, nu te indispune. Șansa ta de a supraviețui în cazul unei catastrofe va crește cu 40%. Locurile de la coada aeronavei sunt cele mai sigure.


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns