mariaj fericit

Sfaturi utile pentru a avea un mariaj fericit până la adânci bătrâneți


E minunat când te îndrăgostești, senzațional când te căsătorești, însă mulți dintre noi constatăm, în timp, că viața de familie nu e așa de simplă pe cât pare la prima vedere.

Ce trebuie să facem pentru a avea un mariaj fericit? Țineți cont de următoarele sfaturi și veți avea doar de câștigat.

Păstrați-vă greutatea!

Vreți să rămâneți împreună pentru tot restul vieții? Atunci e important, spun oamenii de știință, să aveți mare grijă și la greutate. Și nu doar pentru a rămâne atrăgători în fața soțului/soției, dar și pentru că trebuie să fiți sănătoși.

Pentru a vă pune pe gânduri, trebuie să știți că studiile au scos la iveală faptul că atunci când trăiești lângă un partener obez, vei deveni și tu la fel. De aceea, e important să adoptați o dietă echilibrată, pentru a ține departe diabetul și bolile de inimă. Și, bineînțeles, nu uitați de sport…

Aveți grijă la problemele financiare

Atenție mare și la problemele financiare, pentru că acestea pot destrăma o familie, de aceea trebuie să discutați cinstit, orice lucru legat de bani. E important să se știe cine plătește facturile, dar și câți bani au rămas pentru concediu.

Deși pare greu de crezut, dar lucrurile mici, cum ar fi dusul gunoiului sau spălatul vaselor pot duce la despărțire definitivă. Asta, dacă nu veți ști să le discutați cu partenerul. Nu în ultimul rând și discuțiile care apar din cauza copiilor pot duce la divorț. Iar dacă vreți să fie totul bine, nu lăsați totul în seama celuilalt, ci învățați să vă împărțiți sarcinile.

Felicia Iederă


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns