Sfaturi Abramovici

Sfaturile celebrului miliardar Abramovici pentru a ieși din impas. Sunt sfaturi de AUR!


Al treilea cel mai bogat om al Rusiei și cel de-al 50-lea din lume, miliardarul Roman Abramovici crede că oamenii sunt cei care își atrag problemele în viață, pentru că nu știu ce soluție să aleagă atunci când viața le dă o palmă. Iată sfaturile acestuia pe care, dacă le veți urma, veți avea doar de câștigat.

Nu cedați niciodată în fața tristeții!

Nu ați avut o viață prea fericită, iar eșecurile par să nu se mai termine?Asta nu înseamnă că toată viața dumneavoastră va fi la fel, crede miliardarul Abramovici, care spune că nu trebuie niciodată să generalizăm. De asemenea, acesta ne învață că nu trebuie să cedăm niciodată în fața tristeții și mereu să căutăm partea plină a paharului și vom avea mult de câștigat.

Un alt sfat important al acestuia este că nici un om nu trebuie să trăiască în trecut, pentru că altfel nu va avea nici prezent și nici viitor, iar disperarea trebuie să existe doar în dicționar. Sub nici o formă nu trebuie să gândim negativ sau să folosim cuvinte grele pentru că ne vom limita gândirea. Iar dacă vom dramatiza, nu vom reuși să arătăm altora că suntem importanți.

Din contră… Vă place să trăiți după regulile altora? Cu siguranță, nu. Atunci, învățați să nu le impuneți nici dumneavoastră altora nimic. Barierele sunt total inutile când vrem să câștigăm în viață.

Felicia Iederă


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *