Brigitte Bardot

Sfaturile de viață ale celebrei Brigitte Bardot adresate doamnelor!


Una dintre cele mai frumoase și sexy actrițe pe care le-a avut vreodată cinematografia lumii va rămâne, fără îndoială, Brigitte Bardot, care și-a trăit viața, după cum a declarat, cât se poate de frumos și fără să aibă regrete.

Iată câteva sfaturi practice ale celebrei Brigitte Bardot pentru ca doamnele să fie tratate așa cum merită!

“Purtați întotdeauna o pălărie cu boruri mari când vă expuneți la soare. Nu numai că vă scapă de insolație, dar vă ferește de arsuri pe față și astfel veți evita îmbătrânirea prematură a tenului”.

“Iubiți și aveți grijă de toate creaturile pământului. Este deja celebră dragostea pe care Brigitte o poartă animalelor și numeroasele campanii la nivel mondial în care s-a implicat”.

“Întotdeauna rămâneți în relații de prietenie cu foștii iubiți sau soți. Ba mai mult, împrieteniți-vă și cu actualele lor iubite/soții – este cea mai bună formă de răzbunare!”.

“Adoptați o figură ușor bosumflată când vreți ca iubitul să vă cumpere un cadou. De regulă, asta funcționează mai bine decât un zâmbet”.

“Întotdeauna faceți o baie caldă și masați-vă picioarele după o zi lungă și obositoare”.

“Experimentați mereu noi coafuri, chiar dacă unele vi se par prea îndrăznețe. O femeie trebuie să iasă mereu din zona ei de confort și să fie surprinzătoare”.

“Toată lumea face gafe vestimentare, așa că… asumați-vă acest lucru și încercați să nu vă pese”.

“Să nu vă lipsească din garderobă un tricou marinăresc. Este o piesă de bază, la fel ca celebra “little black dress” și îl puteți purta într-o mie de combinații”.

“Ascultați muzică în fiecare zi. O să vă facă viața mai frumoasă și o ză fiți mai zâmbitoare și bine dispuse”.

Felicia Iederă


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns