Shaun Ellis lup

Shaun Ellis, omul lup!


Traiul în așa zisă lume normală poate fi uneori extrem de obositor și fără să-și aducă nici un fel de satisfacție. Așa a gândit și Shaun Ellis, când a ales să devină doică pentru o familie de lupi. Ani buni, acesta s-a hrănit ca un lup, a trăit ca un lup și a vorbit cu animalele în … aceeași limbă.

Doi ani a trăit în sălbăticie, într-o pădure din America

E greu de spus cum a reușit Shaun să fie acceptat de aceste animale feroce, care pot ucide într-o clipă, fără să îți dai seama. Dar bărbatul nu cunoaște frica și spune că este ceea ce și-a dorit. Cum a reușit să se integreze într-o haită? Shaun afirmă că esențial a fost să învețe să trăiască asemenea acestor animale. A început prin a începe să meargă alături de ei, să mănânce aceeași mâncare, să respire același aer. Doi ani și jumătate a trăit într-o pădure din America, într-o sălbăticie absolută. A învățat să meargă în patru labe, să ucidă prada și să o împartă. Iar cu timpul, animalele au învățat, la rândul lor, să îl respecte.

Timp de 30 de luni, bărbatul nu a vorbit

Interesant este și faptul că timp de 30 de luni, cât a stat în preajma lupilor, Shaun Ellis nu a scos nici un cuvânt. Doar a urlat, așa cum a fost învățat de lupi. Iar legătura pe care și-a creat-o cu haita, nu poate fi distrusă de nimeni, până astăzi, chiar dacă la un moment bărbatul a decis că a venit momentul să se întoarcă în civilizație. Dar nici așa nu a stat departe de lupi, întrucât a revenit în Marea Britanie și s-a instalat într-o rezervație, unde știa că animalele trăiesc în sălbăticie. Când a ajuns la aceștia, el știa tot ce este nevoie ca să aibă o strânsă prietenie și cu aceștia, dar mai ales , cel mai important lucru pentru a supraviețui: să respecte rangul și să plece capul.

Felicia Iederă


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns