Smiley, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru Gina Pistol


Smiley (36 ani) și Gina Pistol (38 ani) au plecat, de curând, într-o vacanță în Grecia împreună cu bunii lor prieteni Speak și Ștefania. Cei patru au închiriat o vilă de lux numai pentru ei pentru a se destinde și a se distra după bunul plac.

Chiar dacă e în vacanță, Smiley a rămas la fel de activ pe rețelele de socializare și își ține la curent fanii cu tot ceea ce i se întâmplă. Recent, artistul și-a uimit publicul printr-o postare atipică – o declarație de dragoste pentru iubita lui. Este cunoscut faptul că Smiley este genul de bărbat mai timid, care nu-și exprimă sentimentele pentru Gina în public, dar de data aceasta, artistul a decis să-și dea frâu liber trăirilor intense și a scris un mesaj romantic pe rețelele de socializare.

„A ADORÁ adór tranz. 1) A iubi cu patimă. 2) (persoane, ființe sau lucruri) A trata cu dragoste sau admirație; a respecta în mod deosebit; a venera; a idolatriza; a zeifica; a diviniza”, este mesajul scris de Smiely în dreptul unei fotografii în care o soarbe din priviri pe Gina. Smiely și Gina Pistol sunt împreună de câțiva ani buni. Relația dintre ei a devenit și mai puternică pe perioada izolării, când au petrecut mai mult timp unul cu celălalt.


About the author

Maya O.

View all posts