Starea emoțională influențeză întraga sănătate


durerea este o emoție de bază, pe care orice om o resimte. Este poate cel mai bun profesor, dar și cel mai neplăcut tovarăș de drum.

Durerea se manifestă în trei moduri: prin energie, prin percepție și fizic. Toate aceste forme pot fi specifice stării emoționale. Odată înțeles acest aspect, putem lua măsuri pentru a evita durerea.

Organismul acționează asemeni unui indicator al emoțiilor, astăzi vom discuta despre cauzele generatoare de durere.

1. Durerea musculară: reprezintă rigiditatea din viața de zi cu zi. Învață să fii mai flexibil!

2. Durerile de cap: reprezintă deciziile pe care trebuie să le luăm. Presiunea mentală atrage migrene sau dureri de cap. Încetinește ritmul și ia totul cu calm.

3. Dureri de gât: se pare că nu prea ierți. Ai mai multă grijă de iubire și lasă răutățile în spate.

4. Dureri gingivale: dacă nu iei anumite decizii, este posibil ca starea să se concentreze pe durerile din gingii.

5. Dureri de umeri: ești mereu încordat, iar asta începe să își spună cuvântul asupra sănătății fizice. Ți-ar prinde bine puțină relaxare.

6. Durere stomacală: negativisumul duce la afecțiuni stomacale. Încearcă să ai o atitudine mai pozitivă.

7. Dureri în partea superioară a spatelui: ai nevoie de susținere emoțională

8. Dureri lombare: îți faci prea multe griji, din cauza banilor. Organizează-te mai bine!

9. Dureri în zona inferioară părții dorsale: îți este greu să iei o decizie? Acest llucru se răsfânge asupra organismului tău. Cântărește bine decizia și mergi mai departe.

10. Durere în cot: dacă opui rezistență schimbărilor din viața ta, atunci chiar te va durea în cot. Deci nu este doar o expresie!

11. Dureri de brațe: emoțiile copleșitoare atrag astfel de dureri

12. Dureri de mâini: mâinile noastre reprezintă conexiunea cu cei din jur.

13. Dureri de șold: aici apar dureri datorate mai multor factori. Poate că îți este teamă să mergi mai departe sau să iei decizii importante. Este posibil să ai nevoie de o reinventare a ta.

14. Dureri articulare: articulațiile reprezintă flexibilitate astfel că durerile din această zonă indică lipsa de flexibilitate, din viața de zi cu zi.

15. dureri de genunchi: genunchii susțin mișcarea și sunt un indicator al relațiilor cu cei din jur. Dificultățile de relaționare, duc la afectarea genunchilor.

16. Dureri dentale: dacă nu îți place situația în care te afli, probabil că vei avea dureri de dinți. Concentrează-te pe latura pozitivă a vieții.

17. Dureri de gleznă: înseamnă că nu te bucuri de micile plăceri ale vieții.

18. Dureri datorate oboselii: ai nevoie de odihnă, muuultă!

19. Dureri de picioare: depresie, negativism, anxietate.

20. Dureri inexplicabile, în anumite părți ale corpului: celulele organismului se refac constant, aceste dureri pot spune că organismul tău încearcă să curețe negativismul din interior.


About the author

Maya O.

View all posts