nuntile primavara au rata mare de divort

Știai că nunțile de primăvară au cea mai mare rată de divorț?


Din cele mai vechi timpuri, se spune că pentru a avea o căsnicie fericită nu trebuie să faceți nunta în luna mai. Drept urmare, cele mai multe persoane își programează nunta fie toamna târziu, fie la sfârșitul verii. Iată ce căsnicie puteți avea, în funcție de anotimpul în care v-ați căsătorit.

Se spune că anotimpul în care vă uniți destinele, nu influențează doar căsnicia, dar și legătura sufletească dintre dumneavoastră. Cei care aleg să se căsătorească în lunile de primăvară trebuie să știe că vor avea un mariaj cu multe schimbări și o relație tânără și pasională. Cu toate acestea, vor fi și perioada reci și… capricioase, în care veți simți nevoia de mai multă independență. Dar cu înțelegere și iubire, totul e posibil.

Pasiunea îi va salva pe cei care-și unesc destinele vara.

Vara este anotimpul preferat al tuturor mireselor, iar căsnicia celor care fac nunta în acest anotimp va fi plină de distracție. Veți avea o legătură durabilă, dar nu uitați că și vara există furtuni. Nu e exclus să aveți parte și dumneavoastră de acestea, ba chiar să vă gândiți la o despărțire, însă pasiunea de care dați dovadă vă va salva de la momente neplăcute și aveți toate șansele să rămâneți împreună toată viața. Chiar dacă vor exista și multe dificultăți financiare.

Toamna aduce monotonie în cuplu

Cum toamna este anotimpul belșugului, e lesne de înțeles că cei care aleg să-și facă nunta în acest anotimp vor putea avea o relație frumoasă și netulburată. Cu o singură condiție, însă: să se iubească cu adevărat. Influența toamnei le va aduce și ceva monotonie în cuplu, dar dacă mergeți pe același drum, totul se va rezolva. Chiar dacă puțină lume știe, se crede că nunțile făcute iarna sunt cele mai durabile, iar mirii nu regretă pasul pe care l-au făcut. Și asta pentru că au parte de o dragoste sinceră, iar ambii parteneri pun accentul pe valori. Pentru că viața nu e întotdeauna roz, vor putea exista și conflicte, dar de scurtă durată, însă comunicarea va păstra dragostea.

Citește sfaturile lui Brad Pitt despre căsnicie.

Un articol de Felicia Iederă


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *