Sunt doar 5 semne că acesta nu este OMUL TĂU. Dar toți ignoră pe ultimul


Relațiile ce par a fi ideale nu sunt întotdeauna astfel. Uneori oamenii se despart, chiar dacă se iubesc.

Sunt momente în care trebuie să te gândești: omul de lângă tine e omul tău? Poți să verifici calitatea relației cu ajutorul acestor semne:

Certurile ca deprindere

Fără a clarifica lucrurile nu poți să fii într-o relație. Dar trebuie să vezi dacă asta nu s-a transformat într-o tentativă zilnică de a vă supăra reciproc. Nici nu vei remarca cu o simplă intenție de a corecta omul de alături se va transforma în jignire.

Imaginează-ți: ce va fi cu voi peste cinci ani? Dar zece? Dragostea va trece și vor rămâne certurile permanente. Imaginează-te alături de acest om și întreabă-te: vrei să continui astfel?

Gelozia nu înseamnă dragoste

Uneori auzi afirmația: dacă este gelozie într-o relație, înseamnă că și dragostea e mai puternică. Dar nu este așa. Dacă partenerul tău te iubește și ține la tine, nu înseamnă că este proprietatea ta. Și invers.

Gelozia e dovada lipsei de încredere în omul de alături și în tine însăți. Ca să nu simtă toată greutatea acestei emoții, omul implică și pe alții. Iar această complicație nu are nimic în comun cu dragostea.
Distanța

Distanța poate fi ucigătoare pentru o relație. Cu fiecare zi pierzi contactul direct cu omul pe care odată îl iubeai enorm. Acum totul e mai rece între voi și cuvintele nu sunt la fel de sincere. Discuțiile online nu înlocuiesc contactul vizual și strângerea de mână.

Permanenta îndoială în alegerea pe care ai făcut-o

E firesc să ai momente de îndoială într-o relație, să-ți fie teamă sau să vrei altceva. Dar nu este firesc să transformi asta într-o suferință zilnică. În relațiile sănătoase nu există îndoiala că nu ai ales corect, scrie devorbacutine.eu.

Scopuri diferite

Dorințe diferite, scopuri diferite, visuri diferite – toate îndepărtează doi oameni care aparent se iubesc. Să-ți faci planuri în doi este dificil, întrucât fiecare are personalitatea, ideile și dorințele proprii. Dar, dincolo de asta, este important ca partenerii să împărtășească aceeași viziune. Dacă valorile sunt radical diferite, atunci ceva nu merge bine și într-un final ceva se va rupe. E un semn pe care îl evită partenerii, dar care într-un final poate distruge chiar și cea mai fericită relație.

Acum întreabă-te: omul de alături ți se potrivește? Îl iubești? Te iubește? Vă potriviți? Și, cel mai important, care sunt lucrurile și emoțiile care vă unesc și vă apropie?


About the author

Maya O.

View all posts