Tânără româncă, cu două facultăți și două masterate, șofer de TIR: „Țara mea nu mi-a oferit șansa să mă dezvolt“


O româncă, absolventă a două facultăți și două masterate, a ales să devină șofer de TIR, după ce, spune ea, Romnia nu i-a oferit șansa de a se dezvolta în domeniile în care s-a pregătit și pentru care spune că a „învățat zile și nopți întregi“.

Ea spune că se bucură de fiecare cursă terminată cu succes și că a ales să stâpănească un „mastodont de 40t“, după ce a absolvit două facultăți îintr-o țară care nu mi-a oferit șansa să mă dezvolt în domeniile pentru care am învățat zile și nopți întregi“.

„Am absolvit două facultăți și două mastere (inginerie alimentară și psihologie). Am lucrat aproape un an în topografie și doi ani inginer tehnolog.

Azi sunt șofer pe tir. Mă bucur de fiecare km parcurs, de fiecare om care apreciază că o fată de 1.60 și 55 kg poate să stăpânească un mastodont de 40t, de fiecare cursă finalizată cu succes.

Am absolvit două facultăți într-o țară care nu mi-a oferit șansa să mă dezvolt în domeniile pentru care am învățat zile și nopți întregi. Până la urmă viața nu e despre diplome. E despre lucrurile pe care le faci și îți oferă satisfacție. Indiferent ce faci, fă-o din tot sufletul.

De la inginer la șofer de tir e cale lungă. Unii mă critică, alții îmi apreciază curajul și foarte puțini mă iau drept exemplu. Mulțumesc tuturor care m-ați urmărit de-a lungul vremii. Pentru unii sunt motiv de bârfă, pentru alții sunt tipa aia cool“, scrie Cătălina pe pagina ei de Facebook.

Sursa: citestecasastii


About the author

Maya O.

View all posts