te iubesc dar trebuie sa ne despartim

Te iubesc dar trebuie să ne despărțim…


Eram la serviciu și mă uităm pe Facebook. Ne desparțiseram de două luni și credeam că depasisem momentul, când dintr-o dată te-am văzut.

Brațele tale strângeau la piept o altă femeie și păreai fericit. Îi sărutai fruntea iar ea râdea asemeni unui copil. Acastă imagine mi-a frânt inima.

Cu o singură poză, m-ai distrus complet ultimele tale cuvinte mi-au revenit instant în minte: „Probabil că a fost cea mai proastă decizie a vieții mele, să te las să pleci, și mă va urmări pentru totdeauna. Nu am fost destul de puternic să merg mai departe, deoarece sentimentele dintre noi erau mult prea intense. În trecut, cam așa defineam eu iubirea, iar acum am fugit de ea deoarece sunt slab și speriat, de ea și de ține…”

“Nu eram pregătit să fiu fericit… tu ai fost cea mai deosebită persoană din viață mea și singura față de care mi-am exprimat sentimentele, cred că tocmai de asta spun că nu eram pregătit, deloc. Toate celelalte fete îmi lasă un gust amar și nu pot sta în preajma lor mai mult de 10 minute. Așa că îmi cer scuze dacă am dat-o în bară definitiv cu ține, însă vreau să știi că te iubesc și că nu voi mai iubi vreodată pe altcineva.”

Toate aceste cuvinte și acum te văd cu mâinile impleticite în jurul taliei acestei fete, iar fața ei delicată te privește atât de luminoasă. Nu prea pari afectat.

Crezi că știi ce înseamnă o inima rănită, însă această durere apare doar atunci când vezi o fată îndrăgostită de bărbatul care ți-a frânt ție inima. Acel băiat care ți-a spus că a dat-o în bară deoarece nu era gata să fie fericit. Acea durere te formează, te face să fii cine eșți.

Însă viață nu îți închide niciodată o ușa în nas fără a-ți deschide altă. Mie mi s-au întâmplat multe lucruri bune după această experiență, fusese imaginea de care aveam nevoie.

Durerea mea mi-a creat un nou nivel de supraviețuire. Dragostea noastră avea să mă învețe, nu să îmi ofere un final fericit.
Avea să mă învețe cât de repede mă pot vindecă, cât de repede pot trece peste. Recunosc că mi-a fost extrem de greu atunci când mi-ai închis ușa în nas și că am avut nevoie de oamenii din jurul meu pentru a mă ghida. Credeam că gândul contează cel mai mult și că intenția avea să fie una bună, însă nu a fost așa.

Singurul bărbat care mă merită cu adevărat este acel bărbat puternic, gata să îmi fie alături ori de câte ori am nevoie, care înlocuiește cuvintele cu acțiuni. Nu am nevoie de promisiuni gratuite și de cuvinte de doi bani de la un băiețel care nu vrea să evolueze. Nu am nevoie de o persoană care nu mă susține pentru a evolua și nu are încredere în mine că pot mai mult sau că merit mai mult.

Singurul bărbat care mă merită este acela care nu inventează scuze, acela care nu mă vrea doar în momentul în care îi este lui bine, acela care mă alege și mă iubește necondiționat.

Eu refuz să mai joc acest joc, în acest moment eu sunt cea care spune totul a luat sfârșit și închide ușa. Acum el este pe dinafară, dacă încearcă să mă dea afară în mijlocul nopții doar pentru că are nevoie de spațiu, este ultima oară când mă vede.
Tu nu ai fost sincer cu mine și îți mulțumesc pentru asta deoarece atunci când cineva te tratează atât de rău, te rănește și te determina să vrei să te schimbi. Aici apare capătul relației toxice și începutul unei noi vieți.

Atunci când te-am văzut fericit lângă o altă femeie, am realizat că sosise momentul să fac ceva pentru mine. Să primesc în viață mea pe cineva mult mai iubitor și mult mai încrezător. Tot ce îți pot spune este, mulțumesc!


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns