teoria jumatatii de ora

Teoria jumătății de oră îți poate schimba viața


Teoria jumătății de oră – Principalul motiv pentru care eșuăm este lipsa de răbdare. Acest lucru, ca și dorința irezistibilă de rezultate imediate și împlinirea tuturor dorințelor, se află în centrul celor mai multe eșecuri. Realitatea este că succesul necesită timp. Marele succes necesită mult timp.

Richard Branson nu a devenit milionar peste noapte. Madonna nu s-a trezit într-o dimineață regina muzicii pop. David Beckham nu s-a transformat într-un super fotbalist fără mai multe sesiuni de antrenament.

Cu toate acestea, există o cale care funcționează pentru orice persoană și în orice situație. Majoritatea oamenilor știu de existența ei, dar nu o folosesc niciodată. De ce? Este mult mai bine să așteptați până când lumea însăși cade la picioarele tale. Cu toate acestea, lumea, de regulă, nu se grăbește să se încline în fața ta…

Astăzi, îți prezentăm o cale simplă care te va duce spre succes. Se numește teoria jumătății de oră și constă în faptul că se potrivește absolut tuturor și că este ușor de integrat în orice program.

Ideea generală este că întreprindeți o mică acțiune, în fiecare zi, timp de o jumătate de oră, apoi, pe măsură ce devi mai bun, crești dificultatea.

Pare evident, nu-i așa? Dar vei fi surprins de cât de mulți oameni vorbesc despre această banalitatea, însă niciodată nu încearcă să o pună în aplicare. Acest lucru poate însemna că vei atribui o jumătate de oră în fiecare zi pentru a citi.

Vorbesc prostii, nu-i așa? Dar, în acest fel, în decurs de un an vei citi aproximativ 24 de cărți, reprezentând mai mult decât citești în 10 ani.

Citește PILDA PE CARE NU O VEI UITA… DE CE ESTE BINE SĂ RESPECTĂM OAMENII ÎN VÂRSTĂ!

Poți dedica jumătatea de oră pe zi, învățării unei limbi străine sau pentru a dobândi alte abilități utile. Obține cunoștințe aprofundate cu privire la problemele care te interesează, doar acordând jumătate de oră, pe zi, din timpul tău, studiului. Fă ceea ce ai amânat tot timpul, pentru mai târziu, din cauza constrângerilor de timp. După o anumită perioadă, de exemplu după o jumătate de an, privește în urmă și vezi de unde ai început.

Vei fi uimit de cât de mult ai avansat și asta dedicând doar 30 de minute din timpul tău zilnic…


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns