Fabrica Tesla

TESLA se extinde, a ajuns și în Europa… Unde funcționează acum, noua fabrică!


Un antreprenor și un om extraordinar în viața privată, Iron Man, în viața reală, Ilon Musk, continuă să surprindă piața automobilelor, iar pentru asta este nevoit să investească mulți bani în extinderea producției.

Eleganța joacă un rol în fiecare etapă a producției, când vine vorba de Tesla. Chiar și fabricile de mașini sunt pline de stil.

Cu gustul inerent al companiei, Mask a traversat Oceanul Atlantic și își extinde acum facilitățile în Europa. Prima fabrică a fost construită în Olanda, nu departe de orașul Tilburg, iar recent primele imagini ale acestei clădiri impresionante au fost publicate online.

Tesla a încercat mult timp să combine producția vehiculelor electrice cu consumul de energie “curată” prin utilizarea panourilor solare. Cu noua fabrică din apropierea orașului Tilburg, compania poate chiar să depășească nivelul necesar de producție a energiei electrice.

Puterea unei astfel de stații de energie solară, 3 MW, este suficientă pentru a furniza toată energia necesară pentru 3.000 de clădiri rezidențiale.

Noua fabrică este angajată în asamblarea finală, iar în interiorul acesteia există chiar o piesă de testare, astfel încât fiecare mașină să fie verificată înainte de a fi trimisă proprietarului: așa cum se știe, Tesla este singura firmă auto care își fabrică autoturismele strict în preordonare.

Mașinile din fabrica din Tilburg sunt trimise pe piața europeană, inclusiv Belgia, Franța, Germania și Olanda.

Ilon Musk a mai spus că intenționează să acopere întreaga suprafață a celebrului “Gigafabrika” din Nevada, cu cea mai mare producție de panouri solare. În acest caz, capacitatea de acoperire poate atinge 70 MW.

Va arăta impresionant!


About the author

Pîrvan Alexandra

View all posts

Lasă un răspuns