testul divinitatii

Testul la care te supune divinitatea! Ce mesaj trebuie să decodezi?


Cum suntem la finalul primăverii,  se pare că divinitatea ne-a pregătit un mesaj pe care trebuie să îl descoperim singuri.

Ce ai de făcut?

În imaginea prezentată mai sus, vei găsi patru tipuri de îngeri. Alege-l pe cel care ți-a atras prima oară atenția, apoi descoperă ce are acesta să îți transmită!

1.Primul înger îți transmite următorul mesaj: ești pe cale să te desparți de ceva, nu de cineva!

Este posibil să îți vinzi locuința și să te muți într-o alta sau poate că mașina trebuie schimbată. Oricare ar fi varianta, cu siguranță îți vei lua adio de la un obiect…

Dacă simți că nu trebuie să renunți la acel obiect, ascultă-ți instinctul, căci îngerul te va ajuta să iei decizia potrivită ție.

2. Mesajul îngerului numărul doi, spune așa: munca grea pe care ai depus-o până acum îți va oferi oportunități noi și schimbări care te vor ajuta să îți găsești calea divină și misiunea în această lume.

3. Îngerul numărul trei îți transmite din partea Universului că lucrează în folosul tău, mai ales în această jumătate de an. Pentru a beneficia de toate surprizele plăcute, pe care ți le-a pregătit Universul, trebuie să ai mai multă încredere în tine și să te prețuiești mai mult.

4. Ultimul înger, numărul 4 mai exact, spune că vei avea un an de sacrificiu și de muncă grea. Totuși, la finele anului te va încununa cu meritele trudei tale, iar visurile vor deveni realitate.

Ce spui? Ți-ai găsit îngerul? Ce a vrut acesta să îți spună?


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns