cuvinte care ti-au schimbat viata

Ție ce cuvinte ți-au schimbat viața pentru totdeauna?


“Ce cuvinte ți-au schimbat viața pentru totdeauna”? Și ce cuvinte ți-au influențat-o cel mai mult? Iată care au fost răspunsurile unor oameni simpli:

1. Când aveam 38 de ani, plănuisem, dar nu am îndrăznit să urmez un curs de doi ani pentru a obține un nou grad, în radiografie. I-am spus soției mele despre îndoielile mele: “Sunt prea bătrân să învăț, voi avea peste 40 de ani atunci când voi obține această diplomă”.

Iar soția mi-a răspuns: “Dacă nu o vei face, vei ajunge la 40 de ani fără acest grad.” Acum am aproape 60 de ani, iar acest grad m-a ajutat să-mi schimb stilul de viață în bine. ”

2. Mama mea era pe moarte. Un prieten mi-a spus: ” Vei avea toată viața să îți faci griji, așa că nu ți le face în fața ei”. M-a ajutat să înțeleg că experiențele mele nu sunt întotdeauna importante. Abilitatea de a face față sentimentelor mi-a servit de nenumărate ori. ”

3. Nu fi crud cu câinelui tău, este cu tine doar o mică perioadă a vieții tale, dar tu ești pentru el întreaga sa viață.

4. Când eram tânără voiam să mă despart de prima mea iubire, i-am spus că vreau să găsesc persoana potrivită pentru mine. El a făcut o pauză și mi-a spus: “Toată lumea caută persoana potrivită, dar nimeni nu încearcă să fie o persoană potrivită”.

5. Anul viitor vei regreta ceea ce nu ai început azi.

6. Toată lumea pe care o întâlnești știe ce-ți lipsește. Bunicul meu mi-a spus acest lucru și mi-a amintit că am fost înconjurat de profesori mereu.

7. Adu-ți mereu aminte de momentul în care te-ai simțit jenat. E greu de imaginat, nu?

Acum gândește-te la modul în care altcineva a fost jenat de ceea ce i-ai făcut tu. E mult mai greu de imaginat, nu-i așa?

8. Oamenii nu-și vor aminti cuvintele pe care le-ai spus, dar nu uită ceea ce au simțit.

9. “Educația este costisitoare, dar nu este nimic mai scump decât lipsa educației”.

10. “Va exista ceva ce vei urî mereu la slujba ta, ideal este să găsești un loc de muncă, astfel încât ceea ce-ți place să compenseze toate momentele rele. ”

11. Din punct de vedere al dragostei și al romantismului, adevărul este că singura persoană pe care o cunoști cu adevărat și cu care îți vei petrece cu siguranță restul vieții, ești tu.

12. “Dacă vă este frică să faceți ceva, doar pentru că oamenii vă vor condamna, credeți-mă că nici măcar nu își vor mai aminti de acest lucru într-un an”. Acest lucru m-a făcut mai îndrăzneț.

13. “Când am ajuns la pământ, suntem pregătiți pentru cele mai mari schimbări”.


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns