Tipuri de femei cu care bărbații nu vor să se căsătorească


Fiecare bărbat are standardele lui și caută un anumit tip de femeie care să-l completeze și să-l împlinească din toate punctele de vedere. Să vedem totuși modelele de „așa nu„ atunci când vine vorba de măritiș.

Femeia geloasă şi posesivă.

Da, puțină gelozie nu strică niciunei relaţii şi orice bărbat va fi mândru să vadă cum femeia vieţii sale îl apără ca o leoaică de avansurile celorlalte fete. Dacă îl supui totuși constant unui interogatoriu chinuitor şi consideri că orice mică întârziere este echivalentă cu o aventură pe care ţi-o ascunde, este posibil să te situezi între tipurile de femei pe care va evita să le prezinte mamei, darămite să le conducă în faţa altarului!

Femeia “Trăiesc numai pentru tine”

Este tipul de femeie care se agață cu disperare de un bărbat. La început el este flatat de atenția pe care o primește din partea unei femei, însă, cu timpul, este pur și simplu sufocat de atâta dragoste.

Şefa de la catedră

Ea nu se poate abţine să nu comande, eventual pe ton răstit ceea ce vrea. Ea ştie ce vrea şi se asigură mereu că toată lumea îi cunoaşte nevoile. La început, o astfel de femeie puternică şi independentă poate părea drăguţă, dar dacă un bărbat se simte mereu ca la şcoală, când este aproape de iubita lui, poate că nu vrea să facă asta toată viaţa.

Schimbătoarea

Femeia aceasta vrea să schimbe bărbatul iubit după chipul şi asemănarea lui Făt frumos din mintea ei. Chiar dacă oficial spune că „îl iubeşte aşa cum e”, de fapt, abia aşteaptă să-l convingă să nu mai poarte cămăşile alea urâte şi apoi poate renunţă şi la geaca de piele şi la muzica aia oribilă pe care o ascultă.

Femeia „termen de comparaţie”.

Dacă existenţa ta se derulează în termeni precum „mai bună decât X”, „mai rea decât Y” sau „ca Z”? Atunci este posibil ca iubitul tău să înceapă să caute şi alte figuri de stil în afară de comparaţie şi să îşi dorească fete care să îi ducă viaţa la superlativ. Încetează să îţi raportezi permanent realizările, visurile şi relaţia la ceilalţi: amândoi sunteţi unici, iar povestea voastră nu trebuie să o imite pe a nimănui!

Femeia care flirtează constant şi iubeşte să fie în centrul atenţiei.

Este distractiv să trăieşti alături de o petrecăreață, care ştie cum să îşi trăiască viaţa, care atrage atenţia tuturor bărbaților şi care adoră complimentele. Chiar dacă orice bărbat s-ar simţi norocos să fie alesul unei astfel de fete, pe termen lung s-ar putea să găsească relaţia mult prea dificilă şi să îşi dorească mai degrabă să se elibereze din ea, decât să o oficializeze.


About the author

Maya O.

View all posts