Cauți pe google

Top 10 lucruri pe care nu ar trebui să le Google-iți!


În cele mai multe cazuri, Google poate fi un mare ajutor în găsirea de ceva de care aveți nevoie. Cu toate acestea, uneori poate lucra împotriva voastră.

Simptomele

Mai întâi de toate, hai să vorbim despre problemele de sănătate. Există multe site-uri web care se specializează în astfel de conținut și, desigur, cele mai multe dintre ele nu sunt administrate de profesioniștii din domeniul medical. Privind în sensul semnificației simptomelor pe internet, cu siguranță nu vă vor ajuta. Dimpotrivă vă vor face să vă simțiți mai rău și să vă panicheze. Dacă aveți orice fel de probleme de sănătate, nu întrebați “Doctor Google”. Programați o vizită la un medic adevărat în schimb.

Infestări de la diverse micro-organisme

Ați auzit probabil despre acești micuți monștri, în special de la orice fel de recenzii despre hotel. Și poate că unii dintre voi s-au experimentat. Dar v-ați gândit vreodată cum arată infestările cu pitici? Dacă vrei să dormi noaptea, numai căuta despre astea. Te rog, nu.

Plămânii fumătorilor

Mulți dintre noi fumează și, din când în când, ne gândim la răul care face fumatul, în special la plămânii noștri. Web-ul este plin de imagini ale plămânilor anormali ai fumătorilor grei, pe care ați putea să le luați prea în serios și să vă îndurați. Puteți, bineînțeles, să încercați să faceți acest lucru dacă aveți nevoie de o motivație puternică pentru a renunța.

Animale periculoase

Te rog, stai departe de o astfel de listă dacă nu vrei să dobândești noi fobii. Există o mulțime de animale cu adevărat înspăimântătoare pe planeta noastră, iar unele dintre ele probabil se vor dovedi a fi în regiunea voastră. În plus, o astfel de fobie vă poate descuraja să călătoriți. Nu vrei să se întâmple așa, nu?


About the author

Pîrvan Alexandra

View all posts

Lasă un răspuns