Top 3 cele mai cuminți femei în funcție de zodie


Ce înseamnă să fii cu adevărat cuminte? Ei bine, cumințenia rămâne, totuși, relativă, dar se pare că unele zodii sunt mai avantajoase.

Astrologii folosesc indicii de moralitate, precum sinceritatea și fidelitatea față de partener, grija față de ceilalți, altruismul, comportamentele sociale decente. Așadar care sunt top 3 cele mai cuminți femei din zodiac?

Pe locul 1 – cea mai cuminte zodie, Fecioara
Fecioarele au un simț moral deosebit, adesea împins până la rigiditate, sunt foarte principiale și respectă toate regulile sociale. Frecvent, ele îmbrățișează o cale spirituală ori se dedică unor activități menite să aducă binele în lume.

Pe locul 2 – zodia Leului
Femeile din zodia Leului sunt prietenoase, blânde și foarte atente cu cei din jur. Familiste convinse, își iubesc și își sprijină partenerii, se dedică copiilor lor și îi ajută pe cei care le cer sfatul. Uneori pot părea orgolioase sau arogante, dar, de obicei, este doar o impresie generată de faptul că pot fi foarte timide câteodată.

Pe locul 3 – zodia Balanței
Într-adevăr, Balanțele sunt renumite pentru echilibrul și armonia lor. Majoritatea sunt calme, loiale partenerilor, nu beau, nu fumează și sunt foarte generoase. Cel puțin, așa se spune. Este adevărat că, atunci când se înclină prea mult talerele, Balanțele pot deveni excesiv de autoritate și ajung să-i jignească pe ceilalți.

sursa: www.divahair.ro


About the author

Maya O.

View all posts