Tradare nivel energetic

Trădarea, la nivel energetic, nu se întâmplă niciodată brusc și accidental…


O persoană își poate permite să fie considerată un vorbitor desăvârșit, un ipocrit, un agresor și un ignorant, dar nu un trădător. Nu este nimic mai rău decât trădarea.

Trădarea poate fi mică, medie și inacceptabilă, dar din anumite motive este permisă în jurul nostru.

Și de ce?

De ce suntem trădați, dar trădătorii nu sunt de acord cu asta?

Ei sunt siguri că au acționat în conformitate cu convingerile și sentimentele lor, că nu datorează nimic nimănui și că tu, în opinia lor, ai acționat greșit.

Toată lumea știe că trădarea este cumplită, de aceea gândurile sunt blocate de subconștient. Nimeni nu se recunoaște în mod conștient, cu toții găsim scuze pentru astfel de acțiuni.  Și acest lucru este ușor de înțeles din punctul de vedere al ego-ului personal.

Sub trădare se află infidelitatea față de cineva sau neîndeplinirea datoriei față de cineva. În principiu, în cadrul acestei definiții, puteți ajusta orice situație negativă: într-o relație de dragoste, într-o familie, într-o echipă, într-un grup de interese, chiar în religie sau politică.

De obicei, o persoană care dorește să iasă dintr-o relație este imediat numită trădătoare. Deși, de fapt, este doar o persoană care și-a îndeplinit pur și simplu obiectivele în acea relație și a decis să plece.

De fapt, o persoană se poate trăda numai pe sine

A trăda dragostea, interesele, dorințele, aspirațiile, duce la trădarea Eului tău. Trădarea Eului duce la un conflict intern, prin urmare, creierul blochează acest subiect.

O persoană nu se poate recunoaște ca fiind trădătoare, este mai ușor pentru ea să dea vina pe altcineva pentru asta. Este mai ușor să dai vina pe altul decât să recunoști că ai trădat.

De regulă, o persoană care-și trădează Eul începe să suprime acest sentiment prin orice mijloace și pentru asta are nevoie de alți oameni.

Este la fel în relațiile de familie …

Toată lumea primește ceea ce merită…

De exemplu, soția încearcă să devină o amantă impecabilă: pregătește o sută de feluri de mâncare pentru fiecare masă, șterge praful, calcă cămășile etc. Ca urmare, devine pur și simplu convenabil pentru celălalt, fără să primească vreo laudă

Soțul este sigur că nu are nimic de lăudat în acțiunile sale, căzi ea doar își îndeplinește funcțiile.

Dorința de a deveni mai bun nu duce o persoană la fericire și admirație din partea celorlalți, pentru că un om își trădează sufletul și va răspunde în consecință.

Oamenii cu un subconștient puternic simt Eul altcuiva. Și dacă este suprimat, se va folosi doar de o astfel de persoană. Dacă o persoană locuiește în armonie cu el însuși, unele dintre neajunsurile sale îl fac să închidă ochii.

Cei slabi sunt atrași de cei slabi, cei puternici de cei puternici, este legea naturii.

Drept urmare, o persoană puternică vrea, cu pasiune, să schimbe mediul: să găsească un loc de muncă mai bun, să întâlnească un partener vrednic, să găsească prieteni de încredere.

Acum, să vedem de ce suntem trădați de alții

Este foarte simplu. Mediul funcționează în sistemul “oglindă”. Te-ai trădat pe tine, te trădează și ceilalți.

Tu dai Universului o indicație: pot și trebuie să fiu trădat. Iar persoana care este aproape, așa cum a fost, “forțată” să respecte această instrucțiune, te va trăda. Este vina partenerului? Parțial da. Cea mai mare parte de vină cade pe umerii femeii. Partenerul doar “a reflectat” atitudinea femeii asupra ei.

Trădarea nu se întâmplă niciodată brusc și accidental . Eul nu știe să “taie răul de la rădăcină” și de mult timp a dat persistent oamenilor semne, semnale și avertismente. Dar, din păcate, persoana nu a auzit asta.

Și ce ar trebui să facă Eul pentru a aduce sentimentele potrivite, pentru a înțelege motivul?

Fiecare persoană percepe că trădarea este foarte dureroasă. Vorbește despre asta peste tot, dar în ce scop?

Durerea trădării se datorează faptului că o persoană își pierde sprijinul.  Soția părăsită și-a trădat de mult Eul și s-a bazat exclusiv pe egoul soțului ei.

Ea a trăit prin interesele soțului, i-a făcut viața confortabilă și, ca rezultat,relația s-a destrămat complet.

Ce să fac să nu fiu trădat

Nu te trăda. Amintește-ți că trebuie să primeze dorințele și interesele voastre, iar cele ale partenerului să fie pe locul doi.

Dacă ești ghidat de dorințele tale, vei deveni rapid conștienți de faptul că ceilalți au dreptul să-și trăiască propriile interese, altele decât ale voastre.

Eul este patronul, prietenul, sinele tău. Eul tău ești tu, sufletul tău, personalitatea ta. Să nu te trădezi și așa nimeni nu te va trăda, din afară!

Fii fericit!

Vezi și șapte reguli simple pentru o sănătate bună! Urmaţi-le pentru a vă încărca cu energie şi pentru a vă bucura de o viaţă lungă şi sănătoasă!


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns