Tragedie în familia Clejanilor. Margherita are un nou dosar penal


Margherita de la Clejani are din nou grave probleme. A bătut și a umilit două angajate de la o agenție imobiliară. Are acum un nou dosar penal.

Pe una dintre angajate a și mușcat-o

Miercuri, 16 septembrie 2020, Margherita de la Clejani a comis-o din nou. Are un nou dosar penal, pentru că a bătut două angajate de la o agenție imobiliară. Se pare că motivul discordiei a fost un apartament pe care tânăra l-a închiriat de la această agenție imobiliară. Ce s-a întâmplat între Margherita și cele două femei nu se știe, însă aceasta a sărit la bătaie, iar pe una dintre femei a mușcat-o.

Potrivit surselor judiciare, „La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 14:00 prin apel 112 Secția 1 Poliție a fost sesizată cu privire la un conflict dintre o femeie și angajatele unei societăți comerciale. La locație au sosit polițiștii care au luat legătura cu angajatele firmei, femeia care ar fi fost implicată nemaifiind prezentă la fața locului. În cauză polițiștii au întocmit un dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și amenințare. Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului.”. (C.L.)


About the author

Maya O.

View all posts