zodii cuceritoare

Trei zodii de femei care pot face orice bărbat să se îndrăgostească de ele!


Orice femeie adoră să fie curtată, iubită și bineînțeles cerută în căsătorie. Se pare că cel mai mare lipici la domni îl au trei zodii. Iată care sunt femeile în fața cărora orice bărbat capitulează.

Săgetătoarele, femeile perfecte?

Specialiștii susțin că femeia care are cea mai mare senzualitate din tot zodiacul rămâne cea din zodiac Scorpion, care reușește în timp scurt să facă orice bărbat să se îndrăgostească de ea.

Iar cine reușește să păstreze o astfel de femeie va fi fericit toată viața. Pentru asta însă, domnilor, trebuie să știți că trebuie să munciți ceva timp. În ceea ce o privește pe femeia din Săgetător, aceasta e pasiunea întruchipată.

Aceasta știe să facă ca bărbatul să nu mai respire fără dragostea ei, folosind cele mai incredibile moduri. Drept urmare, cine se îndrăgostește de aceasta, nu va mai pleca niciodtă de lângă ea. Atenție, însă! Nu o mințiți, pentru că veți pierde tot într-o secundă.

Ce face femeia Berbec dintr-un bărbat?

Tot ce vrea. Pentru că poate și pentru că știe când e momentul potrivit. Iar când o femeie din zodia Berbecului vrea un bărbat, o va spune direct, fără să se ferească. Și asta pentru că nu are nimic de ascuns. Dar bărbatul care o vrea, trebuie să aibă mare grijă să-i arate mereu dragostea și prețuirea lui. Nu uitați, domnilor, că dragostea trebuie întreținută, altfel focul se stinge.

Felicia Iederă


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns