Sfaturile lui Louise Hay

Ultimele cuvinte ale lui Louise Hay te vor impresiona!


Louise Hay a părăsit această lume la vârsta de 90 de ani … Dar sfaturile ei înțelepte încă mai trăiesc și ne sprijină…

Nu mai critica, oprește imediat critica.

Critica niciodată nu schimbă, pe nimeni. Refuză să te critici. Acceptă-te exact cum ești. Când te critici, schimbările tale sunt negative. Când te aprobi, te schimbi pozitiv.

Oprește-te să te mai terorizezi gândurile tale.

Acesta este un mod teribil de viață. Găsește o imagine plăcută pentru tine (pentru mine este un trandafir galben) și treci imediat de la gânduri înfricoșătoare la cele plăcute.

Fii generos, amabil și răbdător.

Fii generos pentru tine. Fii bun cu tine. Fii răbdător când stăpânești un nou mod de gândire. Tratează-te ca pe o persoană cu adevărat iubită.

Fii bun în mintea ta. Scoate orice gând răutăcios de acolo!

Laudă-te! Critica distruge spiritul interior. Lauda îl întărește. Laudă-te cât mai mult posibil. Spune-ți cât de bine lucrezi la fiecare detaliu.

Sprijină-te.

Găsește modalități de a te sprijini. Sună-ți prietenii și lasă-i să te ajute. Este firesc să ceri ajutor atunci când ai nevoie de el.

Tratează-ți neajunsurile cu dragoste.

Vezi-le ca fiind create pentru a-ți satisface propriile nevoi. Acum caută noi modalități pozitive de a-ți satisface nevoile. Deci, scapă ușor de vechile stereotipuri negative de comportament.

Ai grijă de corpul tău.

Învață să mănânci bine. Ce hrană necesită organismul tău. pentru a susține energia și vitalitatea optimă? Învață să exersezi. Ce te bucură? Iubește-te cu blândețe și respectă-ți templul în care locuiești.

Lucrează cu oglinda.

Uită-te mai des la ochii tăi. Arată-ți sentimentele care duc la creșterea iubirii de sine. Privind în oglindă, iartă-te. Privind în oglindă, vorbește cu părinții tăi și iartă-i. Cel puțin o dată pe zi, spune-ți: “Te iubesc. Chiar te iubesc.

Fă-o chiar acum.

Nu aștepta până când te vei îmbunătăți, vei pierde în greutate, vei găsi un nou loc de muncă sau vei face noi conexiuni. Începe acum și fă tot ce poți.

Lecția puterii vindecătoare a gândirii de la Louise Hay


About the author

Pîrvan Alexandra

View all posts

Lasă un răspuns