Un angajat al Penitenciarului Arad a paralizat, în urma unei sărituri în piscină. Are nevoie de ajutorul semenilor!


Un angajat al Penitenciarului Arad, multiplu campion naţional, european şi mondial, membru al lotului naţional de Karate Tradiţional, are nevoie de ajutor.

Florin Mureşan, inspector în cadrul structurii SASS aparţinând Penitenciarului Arad, născut în Hunedoara, a suferit un accident teribil în urma căruia şi-a fracturat coloana la vertebrele C6 şi C7. Acesta a sărit în piscină şi s-a lovit cu capul de beton. Acum este paralizat de la gât în jos.

„El este Florin Muresan, membru al lotului national de Karate Traditional, multiplu campion national, european si mondial si inspector in cadrul structurii SASS apartinand Penitenciarului Arad, scrie ziaruldearad.ro.

De peste 20 de ani practicant de karate traditional, Florin a reprezentat Romania cu onoare si mandrie, palmaresul sau de medalii fiind unul imresionant.

In urma unui accident nefericit a suferit o fractura de coloana cervicala (vertebrele C6, C7).

Marea familie a Karate-ului Traditional este alaturi de Florin in aceste clipe de grea incercare prin care trece. Facem un apel catre cei ce ne pot ajuta in demersul nostru de a strange banii necesari operatiilor si tratamentelor prin care acesta urmeaza sa treaca in lungul proces de recuperare ce il asteapta!

Contul este: RO90BTRLRONCRT0125847001

Titular cont: Muresan Florin Paul

Sa ii transmitem cu totii un gand bun si insanatosire grabnica!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Federaţiei.


About the author

Maya O.

View all posts