Un test de 5 minute care îți poate schimba în mod radical viața


Un singur an nu este de ajuns pentru ca visurile tale să devină realitate. Dar după ce vei realiza acest lucru, vei aștepta altfel venirea noului an.

Noul an este o bună ocazie de a-ți exprima recunoștința pentru tot ce s-a întâmplat, dar nu pentru a-ți schimba viața. Dacă vrei cu adevărat să schimbi ceva în viața ta și să atingi obiective mari, trebuie mai întâi să răspunzi la aceste câteva întrebări. Va dura puțin, dar atitudinea ta se poate schimba foarte mult…

Ce vrei să faci în 10 ani?

Nu te gândi ce vei face peste un an. Mergi puțin mai departe. Ce vei face în următorii 10 ani? Trebuie să existe în viața ta ceva de care să fii responsabil. A nu face nimic este ca și cum a nu vrea să mai trăiești. Imaginează-ți cum ai fi peste 10 ani și notează tot ce ai vrea să faci.

Cine face azi ceea ce tu vrei să realizezi în 10 ani?

Există oameni care azi trăiesc așa cum tu vrei să trăiești în viitor. Cunoști astfel de oameni? Încearcă să găsești cel puțin 5 persoane care se potrivesc și îi adaugă la lista ta. Lasă-i să fie mentorii tăi.

Ce fel de persoană trebuie să fii pentru a-ți îndeplini visul?

Pentru a-ți îndeplini visul, trebuie să devii o persoană cu o anumită viziune asupra lumii. Până nu îți dai seama ce fel de persoană trebuie să devii, nu vei înțelege în ce direcție trebuie să te miști.

Ce activități te vor conduce să devii cine vrei tu să devii?

Pentru a deveni cine vrei, este nevoie de puțină experiență. Unde poți găsi experiență decât la locul de muncă? Trebuie să găsești un loc de muncă care să-ți permită să te dezvolți și să te transformi în persoana care vrei să devii.

De ce pregătire ai nevoie?

Pentru a-ți face locul de muncă de vis, ai nevoie și de pregătire. Poți face acest lucru cu ajutorul internetului: găsești un număr mare de cursuri, instruiri pentru orice specialitate. Dacă nu ai posibilități financiare, poți găsi unele cursuri care sunt gratuite.

Multe universități din lume oferă cursuri online. Există o mulțime de experți și sigur vei găsi ceea ce ai nevoie.

Cu ajutorul cursurilor îți poți găsi un post de muncă, iar serviciul te va ajuta să devii un expert. După ce ai cunoștințe noi, după ce vei deveni expert în ceea ce faci, îți vei permite să trăiești așa cum dorești.

Nu mai aștepta și pune în aplicare toate aceste planuri.

Sursa: devorbacutine


About the author

Maya O.

View all posts