test psihologic

Un test psihologic, poate scoate la iveală trăsături personale, în funcție de imaginea pe care o vedem prima dată


Test psihologic – Asemeni unui test clasic, modul în care interpretăm arta poate dezvălui detalii semnificative despre aspectele ascunse ale personalităților noastre, precum și modul în care gândim. Beneficiile psihologice ale artei pot fi, de asemenea, incredibile, deoarece încurajează gândirea creativă, sporesc conectivitatea creierului și plasticitatea, crescând totodată empatia, toleranța și emoțiile iubirii.

Studiile au arătat că declinul mental se datorează, în principal, pierderii de comunicare între celulele creierului și moartea celulelor cerebrale.

test psihologic

Arta poate fi utilă pentru a face ca ambele emisfere ale creierului să comunice între ele, în timp ce, de asemenea, sporește abilitățile de rezolvare a problemelor.

Într-un studiu, având drept subiecți peste 10.000 de studenți, cercetătorii au aflat că o excursie de o oră, la un muzeu de artă, a modificat modul în care gândeau și simțeau elevii. Ei au vizitat muzeul de artă și, nu numai că au demonstrat o capacitate crescută de gândire critică, dar au arătat, de asemenea, o empatie mai mare față de modul în care oamenii trăiau în trecut și o toleranță mai mare față de oamenii care erau diferiți de ei înșiși.

Cercetătorii au descoperit, de asemenea, că schimbările la nivelul creierului, în momentul în care elevii priveau arta, poate declanșa o creștere a dopaminei, în aceeași regiune a creierului în care se găsește dragostea.

Acum, spune-ne ce ai văzut prima dată, în imagine!

1.Armura cavalerului

Dacă ai văzut armura cavalerului în imagine, acesta dezvăluie dorința de a te bucura de viață și de a te distra, totuși ar putea exista unele praguri emoționale interioare, peste care nu poți trece, de teama de a nu fi rănit.

S-ar putea să ai o dorință sinceră pentru relații de prietenie și iubire în viața ta, dorindu-ți de asemenea, și prezența stabilă a unui iubit sau a unei iubite. Trebuie să petreci ceva timp, permițând sentimentelor să se deschidă, practicând auto-compasiunea.
Începe cu afirmații personale sănătoase, cum ar fi: “Sunt îndrăgit, sunt destul de bun, merit dragoste și stabilitate în viața mea”.

Odată ce poți simți în mod constant dragostea, începe prin a aduce acea dragoste la “tine” în sentimentele tale. Rrefuză să mai suferi din cauza trecutului.

2.Cei doi dansatori

Cei doi dansatori îți dezvăluie atitudinea romantică prin care vezi lumea. Cu toate acestea, este uneori posibil să încerci să ascunzi acest sentiment. Gândește-te la câteva lucruri mici pe care le apreciezi cu adevărat la persoanele dragi ție și încearcă să li le spui mai des.

Cei doi dansatori ar putea reprezenta, de asemenea, o dorință oarecum ascunsă de a avea mai multă distracție în viața ta, deci ia în considerare încercarea unui lucru nou, fie o lecție interesantă de dans, fie mergi la un curs de pictură sau compoziție.

Citește și: ALEGE INTRAREA CARE ÎȚI INSPIRĂ CEA MAI MARE TEAMĂ ȘI VEZI CE CALE TREBUIE SĂ URMEZI! UN TEST INTERESANT!

3.Fața unui bătrân

Dacă ai văzut inițial fața bătrânului, înseamnă nu numai că poți vedea imaginea per ansamblu a vieții, fără a te pierde în detalii, dar și că ai putea fi într-o perioadă de reflecție, în timp ce prvești înapoi la momente valoroase ale vieții tale.

Cheia constă în învățarea de a trăi în prezent. Încearcă ceva pentru a-ți satisface nevoia inimii și pentru a împlini cerințele acesteia. Trecutul este o lecție, pe care o poți folosi pentru a învăța și care te poate ajuta să trăiești mai bine în prezent. Gândește-te cum poți aduce dragoste și bunătate în viața ta.


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns