Una dintre victimele incendiului din Piatra Neamț era mamă pentru zeci de copii orfani


In memoriam,, unui om care si-a dedicat intreaga viata pentru ajutorarea altor copii,,🙏

☹Una dintre victimele incendiului din Piatra Neamț era mamă pentru zeci de copii orfani. Tatiana Gavril a crescut 25 de ani copii abandonați, alături de cei 6 ai ei☹

Casa Ray se numește orfelinatul unde Mama Tatiana și Tata Mihai, soțul ei, au făcut rai, din ce-au avut, aici, pe pământ.

De 25 de ani, împreună și ajutați și de alții, au făcut mari copii ai nimănui, abandonați, uitați, rămași fără casă și fără familie.

E povestea, pe foarte scurt, a uneia dintre pacientele stinse sâmbătă în incendiul de la secția ATI a Spitalului Județean din Piatra Neamț, care a luat viața a 3 femei și 7 bărbați.

Tatiana Gavril avea 67 de ani și tocmai terminase de umplut cămara cu provizii pentru iarnă, împreună cu copiii ei, când s-a infectat cu noul coronavirus.
Și ea, și soțul, Tata Mihai, și doi nepoți ai lor, trei voluntari și 7 copii din orfelinat au luat virusul. Însă doar ea a dezvoltat forme severe și a avut nevoie de internare.

”Mama Tatiana a început să simtă dificultate în respirație, saturația de oxigen i-a scăzut până la 85, așa că a fost internată în spital. Deoarece starea ei s-a înrăutățit și mai mult, saturația scazându-i până la 63, a fost transferată pe secția ATI a spitalului, unde a fost conectată la două surse de oxigen și i s-a administrat maximul de medicamentație”, sunt detaliile oferite de site-ul Casei Ray.

Dumnezeu sa o odihneasca in pace! ☹


About the author

Maya O.

View all posts