Unii oameni trec în această perioadă printr-un gen de experiențe (simptome ale Ascensiunii) care par a fi un atac de cord, care îi sperie foarte tare și care le dă senzația că nu mai pot suporta „încărcătura” electrică din corp, simt că mai au puțin și le cedează inima


Astfel de experiențe se vor întâmpla din ce în ce mai des; corpul uman nu a conținut atâta Lumină niciodată în istoria planetei.

Când mi se întâmplă mie așa ceva, îmi pun mâinile pe inimă și spun „Nu plec nicăieri, rămân pe Pământ. Mai am treabă de făcut aici. Totul e bine”.

Și este interesant că atunci când treci prin așa ceva te sperii și te gândești că ai putea să mori. După ce atât timp ai trăit simțind că locul tău nu este aici, pe Pământ, fiindu-ți dor de Acasă și gândindu-te „Nu vreau să fiu aici, pe planeta asta! Ce caut eu aici?”, când treci printr-o astfel de experiență îți dai seama că, de fapt, nu vrei să mori și îți spui „Rămân aici, fiindcă se întâmpla lucruri extraordinare acum! Vreau să fiu parte a acestui proces! Nu plec nicăieri, rămân pe Pământ!”. (Annie Zummo)


About the author

Maya O.

View all posts