Universul/ ghizii tăi spirituali vor folosi diverși oameni pentru a-ți transmite mesaje și dacă tu îi respingi și nu vrei să asculți acele mesaje s-ar putea să ratezi o informație extrem de importantă pentru tine.


Dacă tu spui „Nu vreau să aud aceste lucruri, nu vreau să vorbesc despre acest subiect!” îți blochezi singur accesul la ghidarea care îți este oferită prin intermediul acelor oameni. Tu respingi în acest fel o Putere mai înaltă care vrea să te ajute și care încearcă să-ți atragă atenția, pentru că s-ar putea întâmpla ceva neplăcut/ dureros dacă nu asculți.

Fii atent și ține cont de toate semnele și sincronicitățile, acordă atenție mesajelor pe care le primești; dacă ele vin de la o persoană în care ai încredere/ care te iubește necondiționat, te asigur că nu e vorba despre o proiecție a sa, ci e vorba de un mesaj de la ghizii tăi/ Univers transmis prin intermediul său. Acea persoană nu are interese personale când îți transmite acele mesaje, ci îți transmite mesajul „curat”, așa cum l-a primit. (Phil Good)


About the author

Maya O.

View all posts