Universul ne arată când greșim


V-ați întrebat vreodată de ce ne rănim fără motiv, apar cheltuieli neprevăzute, ne certăm cu cei dragi sau avem diferite pagube? Sunt semne pe care ni le dă Universul, avertizându-ne că greșim.

Gândurile negative creează circumstanțe nedorite

Potrivit specialiștilor, atunci când ne aflăm pe o frecvență vibrațională scăzută, gândurile noastre negative creează circumstanțele nedorite. Pe de altă parte, când sentimentele și gândurile noastre au o vibrație ridicată, totul ne merge din ce în ce mai bine. Acesta este motivul pentru care trebuie să ne ridicăm frecvența de vibrație prin alegerea gândurilor pozitive. Dacă nu vom face acest lucru, atunci Universul ne va da semne de avertizare pe care ar fi foarte bine dacă le-am lua în seamă ca să putem reveni cât mai repede cu putință pe drumul cel bun.

Tot un semn este când simțiți mirosuri

Un prim semn dat de Univers este momentul în care cineva se uită urât la noi sau primim replici care nu ne fac plăcere. De asemenea, e semn că greșim undeva dacă ne rănim, ne doare stomacul sau simțim dureri în tot corpul. Tot un semn de la Univers este atunci când ne lovim, capul ne doare foarte tare, suferim pagube sau pierdem diferite bunuri, simțim mirosuri, sunete sau gusturi neplăcute și chiar și atunci când rămânem blocați în trafic. De aceea, cercetătorii ne îndeamnă ca ori de câte ori întâlnim vreunul dintre aceste semne de avertizare să ne oprim și să ne schimbăm frecvența de vibrație. (C.L.)


About the author

Maya O.

View all posts