URANUS REVINE ÎN MERS DIRECT PE 14 IANUARIE, ÎN SEMNUL TAURULUI


Uranus revine în mers direct pe 14 ianuarie, în semnul Taurului și, după luni de zile de retrogradare a planetei, ar trebui să avem o idee mai clară despre ce corecții trebuie să facem în viața noastră pentru a ne continua dezvoltarea.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 11-17 ianuarie

Această planetă a științei, a inteligenței, dar și a schimbărilor neașteptate, revoluționare, a intrat în retrogradare pe 15 august 2020, fiind posibil ca de atunci să fi început deja să facem unele schimbări în acele domenii ale vieții noastre în care am simțit că există blocaje. Sau poate doar am început să ne dăm seama că trebuie să lăsăm ceva în urmă.

În acest ultim caz, ar trebui să renunțăm să ne agățăm de lucrurile vechi și familiare, prin concentrarea pe nevoile noastre de viitor. Vom avea șanse mult mai mari să ne atingem obiectivele dacă vom evolua și vom lăsa în urmă obiceiurile, rutina sau presupunerile depășite.

În perioada retrogradării lui Uranus, ne-a fost impusă o perioadă de acalmie forțată. Atunci când Uranus evoluează în sens direct, aceasta acționează ca un factor declanșator, provocând vrând-nevrând schimbări care vor influența anii care vor veni. Toate nevoile pe care ni le-am suprimat în ultimele luni ar putea erupe, atât la nivel personal cât și la nivel global.

Uranus este planeta surprizelor și a șocurilor, dar în timpul retrogradării energia sa a fost inhibată. Acum, ne putem aștepta la idei și la evenimente revoluționare.

În martie 2019, Uranus a intrat în semnul Taurului, care are legături spirituale puternice cu pământul și cu resursele materiale, iar până în 2026, cât va dura acest tranzit, va susține producerea unor schimbări majore în domeniul mediului și cel al economiei.

Uranus în Taur înseamnă schimbări și evenimente neașteptate, inclusiv apariția unor metode revoluționare de gestionare a banilor, la nivel național, dar și mondial. Toate acestea fac parte din evenimentele cu efect transformator aflate în desfășurare în această perioadă, care ar trebui să ducă lumea către un viitor mai bun, chiar dacă în prezent nu conștientizăm pe deplin acest lucru.

Sursa: tarotexpert


About the author

Maya O.

View all posts