Rudele lui Hitler

Urmașii lui Hitler… Mai sunt și astăzi printre noi!


Personaj o răutate ieșită din comun, Hitler se spune că a lăsat în urmă nu mai puțin de 15 milioane de victime, cel mai dramatic eveniment fiind genocidul evreilor, cunoscut în istorie ca și Holocaust.

Deși nimeni nu ar fi crezut, monstrul acesta a lăsat în urmă, se spune, nu mai puțin de 39 de urmași, dintre care cinci descendenți direct din familia Fuhrer-ului.

Nepotul vitreg

Toți cei care au studiat povestea vieții lui Hitler știu că acesta a fost căsătorit doar 45 de minute cu Eva Braun, apoi amândoi și-au pus capăt zilelor.

Iar de copii, nici nu poate fi vorba. Atunci, de unde urmași?

Potrivit istoricilor, se pare că, înainte de a se căsătorit cu Klara, cea care l-a adus pe lume pe sângerosul Hitler, tatăl acestuia, Alois a mai fost însurat odată cu o femeie pe nume Franni cu care a avut doi copii: Alois Jr și Angela.

La rândul său, Alois Jr. a reușit să-și schimbe numele după terminarea războiului și a avut la rândul său doi copii: William și Heinrich. Iar William a devenit ulterior tatăl fraților Stuart – Houston. Și povestea nu se termină aici.

La rândul său și Angela și-a găsit jumătatea, apoi a dat naștere la trei copii, Leo, Geli și Elfriede. În ceea ce o privește pe Geli, aceasta a rămas în istorie ca urmare a legăturii pe care a avut-o cu însuși Hitler, în urma căreia tânără s-a sinucis. În ceea ce-i privește pe Leo și Elfriede s-au căsătorit la rândul lor și au avut fiecare copii, băieți: Peter pe Leo, iar Heiner este băiatul Elfridei.

Felicia Iederă


About the author

Pîrvan Alexandra

View all posts