Venus în Rac până în Septembrie – Un ajutor pentru sufletele noastre


Venus în Rac ne influențează trăirile si sentimentele

Venus, planeta iubirii, a conștientizării sociale și a valorilor materiale, iese în sfârșit din perioada lungă de tranzit de patru luni în Gemeni. Următoarea oprire este Racul – zodie de Apa emoționala- începând cu 7 august, unde va rămâne până pe 5 septembrie

In perioada în care Venus a fost retrograda în zodia intelectuala a Gemenilor, am experimentat o supraîncărcare a informațiilor referitoare la sistemul de valori al societății noastre, am meditat la multe dintre nedreptățile care au avut loc cu mult timp in urma, spun astrologii. Și au dreptate – în ultimele luni, SUA si alte tari europene s-au confruntat cu rememorări ale istoriei de opresiune și nedreptate rasială, brutalitate polițienească și controverse în asistența medicală, evidențiate de pandemia coronavirusului. Acum este timpul pentru o schimbare, deoarece Venus intră în semnul Racului, scrie cespunastrele.ro.

Pe măsură ce zeița iubirii și a plăcerii intră în Rac, vom aborda subiectul dreptății sociale dintr-o altă perspectivă. In timp ce Venus se deplasează din semnul de aer in cel al apei, vom putea simți cu adevărat nedreptățile pe care le vedem în jurul nostru la un nivel mult mai profund. Acest lucru poate fi dureros, datorită faptului că Racul este unul dintre cele mai emoționale și mai sensibile semne. Cu toate acestea, din această adâncime emoțională pe care doar un semn de Apă o poate oferi, suntem capabili să obținem puterea pentru a continua să luptăm pentru dreptate și egalitate, o temă care este evidențiată de astrologia anului 2020.

În timp ce avem puterea de a ne valorifica forțele și de a merge mai departe în lupta noastră pentru dreptate, în timp ce Venus se află în Rac, vor exista și câteva neplăceri pentru care ar trebui să fim pregătiți.

La ce sa ne așteptăm de la tranzitul lui Venus in Rac?

În această perioadă, ne putem aștepta să avem derogări și refulări emoționale, deoarece semnul de Apa al Racului va aduce lacrimile în mijlocul frustrărilor noastre emoționale. Dar asta nu înseamnă că nu ne vom atinge obiectivele. Vestea bună este că vom putea continua, deoarece semnele de Apă vor merge cu fluxul și ne oferă posibilitatea sa îmbrățișăm noi proiecte creative. Desigur, ne vom aminti trecutul cu o inimă deschisă și demonstrând bunătate.

Venus in Opozitie cu Neptun 25 August 2020

Există câteva tranzite importante cât timp Venus se află în Rac. Pe 25 august, Venus și Jupiter, unul dintre cele mai pozitive planete din astrologie, se vor opune reciproc ceea ce înseamnă că ne va extinde inimile și generozitatea.

În general acest tranzit este considerat pozitiv, dar poate fi, de fapt, si marcat de lene si nepăsare, iar unele situații pot fi ignorate in mare proporție sau devin confuze.

Venus conjunct cu Neptun 27 August 2020

O altă întâlnire emoționala se va petrece pe 27 august. Trăirile si emoțiile noastre vor fi intensificate în acea zi, când Neptun va fi conjunct cu Venus. Deși pozitiva, va fi o zi capricioasă , aducătoare de fantezie, creativitate și compasiune pe mai multe niveluri diferite

Venus in opozitie cu Pluton -30 August 2020

În sfârșit, opoziția lui Venus și Pluton din 30 august va aduce câteva lupte de putere – în special pentru bani. Acest tranzit relatează o poveste despre situații financiare sau împrumuturi în acest moment, inclusiv la nivel guvernamental. Această veste va apărea pe 2 septembrie, când Saturn ( ce reprezintă guvernul) se va opune lui Venus.

Venus este planeta conducătoare a Balanței, zeița corectitudinii și a dreptății. Intrarea in Rac ar putea fi exact ceea ce are nevoie in 2020. Ca și simbolul animalului său, Racul are un interior moale, dar și o coajă foarte dură, care este acolo pentru a proteja cu înverșunare. Când este necesar, Venus nu se teme să-și folosească forța pentru a-și proteja locuința și oamenii.


About the author

Maya O.

View all posts