Veste MARE de Bobotează, Mihai Neșu mănâncă singur, după aproape 10 ani de la cumplitul accident


Fostul fotbalist Mihai Neșu, 37 de ani, transmite vești bune despre starea lui de sănătate. Fundația care îi poartă numele a postat marți seară, pe Facebook, un filmuleț emoționant, în care Mihai Neșu arată lumii întregii că poate să mănânce din nou singur după aproape 10 ani de la teribilul accident în urma căruia a rămas imobilizat în scaun rulant.

”Bucurie mare! Mihai Neșu mănâncă singur cina la aproape 10 ani după accident! După cum observați Mihai este ajutat de niște ustensile speciale dar independența primită astfel e foarte importantă! Slavă lui Dumnezeu!”, scrie Mihai Nesu Foundation.

Pe 10 mai 2011, Mihai Neșu a suferit o accidentare gravă la coloană în timpul unui antrenament la echipa olandeză FC Utrecht. El a rămas paralizat de la gât în jos după ce s-a ciocnit cu un coleg de echipă, Alje Schut. Mihai Neșu Foundation sprijină copiii cu dizabilități neuromotorii și boli cronice din România prin implicarea în proiecte și acțiuni caritabile, în vederea îmbunătățirii stării lor de sănătate.

Sursa: libertatea


About the author

Maya O.

View all posts