Vrei să ai succes? Ține cont de lucrurile de mai jos!


Vrei să reușești în această viață unde totul se plătește? Ai nevoie să ști ce trebuie să faci în momentul în care viața îți mai dă câte o palmă? Citește cu atenție rândurile de mai jos.

Păstrează tăcerea într-o conversație

Ai un dialog cu o persoană importantă? Dacă ai constatat că aceasta îți răspunde evaziv la întrebările pe care I le-ai adresat, ar fi cel mai bine să păstrezi tăcerea, dar să menții contactul visual. Dacă ai cunoscut o persoană care ți-a plăcut de prima dată și vrei să o cunoști din ce în ce mai bine, trebuie să te arăți entuziasmat și bucuros. Și ști de ce? Data viitoare va fi mai bucuroasă ca tine că v-ați revăzut.

Iar de aici și până la o prietenie, nu mai e decât un pas. Ai o întâlnire romantică sau una de afaceri care te sperie? Nu da mâna cu interlocutorul înainte de a-ți încălzi palmele. Nu uita niciodată că o mână caldă inspiră foarte multă încredere. Atunci când conversezi cu cineva, nu evita să-I rostești numele, pentru că în acest fel îi vei arăta că îți pasă de ea cu adevărat. Nu în ultimul rând, pentru a scăpa de momentele stresante, poți mesteca gumă. (C.L.)


About the author

Maya O.

View all posts