puneti aceste intrebari daca vrei sa fii fericit

Vrei să fii cu adevărat fericit? Atunci adresează-ți aceste întrebări în fiecare zi!


Fii cu adevărat fericit – La ce te gândești mai întâi când te trezești? Te gândești la ce ai de făcut? La toate e-mailurile care așteaptă un răspuns sau la grămada de documente pe care le-ai acumulat pe birou?

Sau te gândești la lucruri care te fac fericit? La sărutul pe care i l-ai dat copilului pe frunte, cu o seară înainte sau la brațele soțului care te înconjoară atunci când ajungi acasă?

Albert Einstein a spus cândva: “Cea mai importantă decizie a unei persoane este de a alege în ce lume trăiește: una prietenoasă sau ostilă.”

Și în ce lume trăiești? Cum o vezi? Depinde de tine… De exemplu, iau această decizie în fiecare dimineață. Când mă trezesc, îmi adresez imediat întrebarea: “Eu trăiesc într-o lume bună sau rea?”.

Modul în care îți vezi mediul interferează cu modul în care ți se desfășoară ziua.

Când se întâmplă lucruri neprevăzute, trebuie să le tratezi cu înțelegere. Cineva te-a dat la o parte? Nu este nicio problemă! Ai întârziat la o întâlnire? Nu este nicio problemă, este posibil să nu fi trebuit să fii în acel loc.

Începe-ți ziua cu gândul conștient că lumea este bună, devino mai puțin predispus la reacțiile negative, dacă ceva nu începe să meargă în conformitate cu planul tău, ai mai multă răbdare și speranță.

Binele generează bine

Modul în care îți percepi ziua interferează cu activitățile tale.

Co-autor al cărții „Învață-ți creierul să fie fericit,“ Susan Reynolds, crede că „sentimentul de plăcere apare pentru a stimula creierul uman, ca urmare, acesta începe să răspundă la plăcere într-un mod pozitiv, care interferează cu toate activitățile sale.“

Cu alte cuvinte, cu cât mai bine vezi lumea înconjurătoare, cu atât vei deveni mai fericit!

Beneficii pentru sănătate

Gândirea pozitivă afectează pozitiv sănătatea umană. Reduce riscul depresiei, reduce sentimentul de anxietate și ne face mai rezistenți la orice problemă. Persoanele care au tendința de a vedea bine în jurul lor trăiesc mai mult și fac mai ușor față factorilor de stres.

Știu cât de ușor poți să cazi în capcana gândurilor negative, mai ales având în vedere tot ceea ce se întâmplă în lume, dar astfel de gânduri împiedică fericirea.

Acestea interferează cu succesul, deoarece îți reduc capacitatea de a gândi, de a arăta creativitatea și de a reacționa la tot ce se întâmplă în mod adecvat.

Dacă vrei să devii mai bun, ai în minte aceste gânduri și acțiuni pozitive, atunci când te trezești!

1. Utilizează doar acele cuvinte și expresii care arată o dispoziție pozitivă: “Voi avea o zi minunată” sau “Aștept cu nerăbdare ceea ce se va întâmpla astăzi cu mine”.

2. Concentrează-te pe lucrurile care te fac fericit.

Citește și: ÎNTREBATĂ DACĂ SOȚUL EI O FACE FERICITĂ, O FEMEIE A OFERIT UN RĂSPUNS NEMAIPOMENIT.

3. Apreciază toate bunurile din viața ta: “Sunt recunoscător pentru o sănătate bună, ocazia de a plăti facturile și pentru familia mea minunată!”.

4. Petrece mai mult timp cu oameni pozitivi, iar acest lucru te va ajuta să devii la fel ca ei!

5. Deci, fă-ți o favoare și alege să fii fericit! Acest lucru te va ajuta să devii mai fericit și mai sănătos.


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns