Vrei să păstrezi costumul de baie? Spală-l cu șampon!


Din garderoba de vară a oricărei femei care se respectă nu lipsește niciodată un costum de baie. Pentru că nu ne uităm la bani când vine vorba de imaginea noastră pe plajă, trebuie să avem și grijă cum îl întreținem pentru a arăta la fel de bine și la anul.

Clătiți costumul de baie cu apă rece în fiecare seară

Mai ai câteva zile de făcut plajă din vara asta. Ai grijă la costumul de baie. Chiar dacă e făcut dintr-un material de bună calitate, costumul de baie se poate decolora sau lărgi fie de la căldura soarelui, sarea din apă sau clor. Motiv pentru care, acesta trebuie clătit în fiecare seară cu apă rece în care ați adăugat o lingură cu oțet. Ulterior, acesta se spală tot cu apă rece, pentru a nu fi distruse fibrele elastice.

Pe de altă parte, specialiștii ne îndeamnă să nu spălăm costumul de baie cu detergent, ci să alegem un șampon. În plus, costumul de baie nu trebuie să fie lăsat să se usuce în soare, ci se va pune într-un prosop moale, care va fi bine împăturit, pentru a absorbi excesul de umezeală, apoi lăsat la uscat în aer liber, dar la umbră. (C.L.)


About the author

Maya O.

View all posts