alegeți un Capricorn

Vreți să faceți casă bună cu un bărbat? Alegeți Capricornul!


Ce are Capriconul în plus față de bărbații din celelalte zodii? Probabil o calitate la care spear toate femeile și anume faptul că e un familist convins, care ar face orice ca jumătății sale să nu-i lipsească nimic.

Așadar, doamnelor, dacă vreți un mariaj reușit, alegeți un Capricorn! Ce alte calități mai are acest nativ, descoperiți în rândurile de mai jos.

Cinstit, dar… introvertit

Pentru că își dorește mereu să fie remarcat mai ales în afaceri, Capriconul este persoana care va munci oricât de mult pentru a-și atinge scopul. Uneori poate prea mult, pentru că uită deseori să-și trăiască viața la intensitatea sa maximă.

În ceea ce privește dragostea, Capriconul are nevoie întotdeauna de o femeie matură care să-I împărtășească și nu face niciodată compromisuri. Poate acesta e motivul pentru care de multe ori Capricornii ajung la divorț. Dacă v-ați îndrăgostit de un Capricon, doamnelor nu vă așteptați ca acesta să vă pună luna la picioare și să vă arate marea sa dragoste.

În primul rând va trebui să vă câștige încrederea, ca ulterior să înceapă să arate ce are în suflet. Dar dacă veți avea răbdare, aveți toate șansele să fiți aleasa. Cinstiți și loiali, Capricornii sunt în marea lor majoritate introvertiți și singuratici, dar dacă reușiți să-i captați atenția, va fi al dumneavoastră pe vecie.

Felicia Iederă


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns