zodii care se plang

Există zodii care exagerează și se victimizează întotdeauna…Tu faci parte dintre ele?


Sunt 3 zodii care efectiv îi scot din sărite pe toți cei la care se plâng. De ce? Pentru că se plâng în permanență și se victimizează în orice situație.

Să citim în rândurile de mai jos care sunt acele zodii…

Victimele din apă, Peștii!

Nativii Pești sunt extrem de generoși, de sensibili și de sufletiști, însă uneori trag concluzii pripite și trec la acțiuni pe care le fac din necunoștință de cauză.

Vor deveni cele mai aprige victime, atunci când știu că nu au dreptate și sunt prinși cu minciunica, pentru că nu știu cum să fugă de repercusiuni.

Locul doi este ocupat de Racii victimizatori…

Racii se victimizează atunci când nu mai dețin controlul, când strategiile lor nu mai funcționează. Sunt persoane extrem de vehemente când le merge bine, iar când le merge rău caută aliați.

Racii iubesc cu patos și se victimizează cu același patos, deci nu ar trebui să se mire dacă se vor plânge și pentru că au uitat să ia pâine de la magazin!

Pe ultimul loc se situează nativii născuți sub semnul Fecioarei!

Persoanele născute sub semnul Fecioarei sunt extrem de calculate, de bine organizate, de competitive cu ele însele, însă au nevoie de afecțiune, excesivă aș putea spune și mai ales de sinceritate. Se pot victimiza chiar și din cauza unei glume. Din cauza comportamentului victimizator, Fecioarele duc totul la extremă.


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns