zodiile care mint

Zodii care, în mare parte din timp, ascund adevărul… Feriți-vă de ele!


“O virtute perfectă este reprezentată de cinci lucruri; acestea sunt: gravitatea, generozitatea sufletului, sinceritatea, seriozitatea şi bunătatea”, a spus Confucius.

Doar că în vremurile pe care le trăim, sinceritatea e un lucru cu care ne confruntăm din ce în ce mai rar. Tocmai de aceea, ne este din ce în ce mai greu să ne mai spunem cuiva ce avem pe suflet. Mai mult decât atât, sunt câteva zodii ai căror nativi nu sunt chiar atât de sinceri pe cât vor să pară. Iată despre cine este vorba.

Scorpionii nu fac diferența dintre realitate și ficțiune

Dintre toate zodiile, cel mai mult tind să exagereze nativii Scorpioni, care totodată obișnuiesc să-i manipuleze și pe cei din jur. Iar acest lucru se întâmplă pentru că Scorpionii fac parte din categoria celor care nu prea fac diferența între adevăr și ficțiune, motiv pentru care foarte puțină lume se încrede în cuvintele lor.

Nici Gemenii nu stau foarte bine la capitolul sinceritate, dar aceștia excelează la capitolul bârfe. Și pentru că sunt în stare să vorbească ore întregi chiar și fără să aibă un subiect interesant, aceștia inventează tot felul de lucruri la care cu greu s-ar fi gândit altcineva.

Ar fi indicat să nu le spuneți secretele dumneavoastră Gemenilor, pentru că riscați să le afle toată lumea. În ceea ce îi privește pe Pești, chiar dacă sunt sensibili și cu un suflet mare și aceștia se pot transforma și pot inventa povești.

De asemenea, trebuie să fiți atenți când stați lângă un Pește pentru că știe exact ce să spună ca să vă facă să credeți în ei.

Felicia Iederă


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns